Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rogaška Slatina, Slovenija

Pomladne počitnice za 2 osebi s polpenzionom v Grand hotelu Sava 4*

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

SUPER CENA za RAZKOŠNI paket za 2 osebi v Rogaški Slatini: 2x nočitev s polpenzionom v sobi Lux v Grand hotelu Sava 4* superior + vstop v hotelski bazen in savne Lotus + bogat animacijski program + številne dodatne ugodnosti!

Vrednost kupona je 60,00 €. Razliko 240,00 € do polne cene (300,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Grand hotel Sava 4* sup, Rogaška Slatina: mega oddih
Grand hotel Sava 4* sup, Rogaška Slatina: mega oddih
Grand hotel Sava 4* sup, Rogaška Slatina: mega oddih
60,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
240,00 €
Super cena
 
 

LUX GRAND HOTEL SAVA **** SUPERIOR
Grand Hotel Sava**** Superior sredi cvetličnega parka Rogaške Slatine, nudi mirno in prijetno bivanje, ter sprostitev v sozvočju neokrnjene narave. Hotel se lahko pohvali z elegantnimi in moderno opremljenimi sobami različnih tipov in kategorij. 

Sobe in suite Lux
V hotel sta na voljo dve kategoriji sob: LUX in SUPERIOR, ki ponujata klasične sobe, z velikostjo 21 m2 in večje - Grand sobe, z velikostjo 25 m2. Večji del sob ima balkon, s pogledom na zeleni gozd, cvetlični park in okoliške hribe.

Zakaj izbrati sobe LUX: vrhunski design, oprema sob v mondenem stilu Ars natura, izbira vzglavnika, neposreden dostop do ROI Spa & Medico centra, neposreden dostop do bazena Lotus s savnami, premium kozmetika


Opremljenost sob: Sobe so opremljene z zakonsko posteljo (180x200, na voljo tudi ločena ležišča), minibarom, sefom, LCD-televizorjem, brezplačnim WiFi-jem, telefonom in klimatsko napravo. Imajo zasebno kopalnico s prho, sušilcem za lase, kopalnim plaščem in brisačami.

Notranji hotelski bazen Lotus se razprostira na 150 m2 in je brezplačen za hotelske goste. Nudi bazen z edinstveno rogaško termomineralno vodo 32 °C, 2 whirpoola 36 °C, zunanjo sončno teraso in savne Lotus. Z doplačilom je na voljo tudi vstop v moderni ROI SPA svet savn. Center se razprostira na več kot 1.200 m2 zunanje in notranje površine. Prepustili se boste blagodejnim učinkom rogaške naravne mineralne vode in njenih sestavin v obliki finske, turške in infrardeče savne kot tudi sanariuma in solne savne. 

Bogata in kvalitetna gastronomija se nudi v hotelski restavraciji Kristal, kjer imate penzionske obroke in z doplačilom v a la carte restavraciji Kaiser, ki se uvršča med deset najboljših hotelskih restavracij v Sloveniji. Privoščite si kavico in smothee iz sveže stisnjenega sadja ali zelenjave in sladke dobrote hotelskih slaščičarskih mojstrov.

Roi Spa&Medico
Center z doplačilom nudi wellnes postopke: masaže, nege obraza in telesa, kozmetične tretmaje, različne kopeli, itd. Privoščite si jih s kar 20% popustom, kot ugodnost ekskluzivno za 1nadan.si goste!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!