Darovi narave za dobro počutje! -50% na tinkturo po izbiri: PEGASTI BADELJ (50 ml) ali ČESEN (50 ml) ali BALDRIJAN (50 ml)!

Za vsako tegobo raste rožica!

5,20€
    Kupi kupon
Vrednost:
10,50 €
-50%
Prihranek:
5,30 €
 
 

Tinktura iz pegastega badlja čisti jetra, jih obnavlja in jim pomaga pri delovanju.

Badelj razrežejo, celotno zel in jo namočijo v alkohol. Vsak dan večkrat premešajo in pustijo na toplem na dosegu sončnih žarkov. Po 3 tednih precedijo in shranijo v hladno, temno klet. Alkohol je sredstvo, ki potegne iz zeli največ zdravilnih snovi. Pegasti badelj je nabran na javorskem območju v neokrnjeni naravi.

Česnova tinktura:  Česnova tinktura čisti organizem mastnih in apnenčastih oblog, ohranja in izboljšuje prekrvavljenost, ožilje postane bolj elastično, ter izboljšuje vid. Tudi pomlajuje organizem.
Po tritedenski terapiji s česnovo tinkturo prekinete za vsaj šest mesecev.

Tinktura baldrijana:
Glavna učinkovina baldrijana so valepotriati in njihovi razpadni produkti - baldrianali, ki delujejo centralno pomirjajoče.

Baldrijan vsebuje alkaloide, eterično olje, valepotriate in seskviterpene. Deluje sproščujoče in je odlično sredstvo proti nespečnosti. Njegov uspavalni učinek so potrdile klinične študije, izvedene na 12.000 bolnikih. Čaj ali tinktura delujeta blago pomirjujoče pri nervozi, razburjenosti, živčno pogojenih bolečinah v želodcu in črevesju, srčni nervozi, strahu in splošni napetosti, težavah v menopavzi. Baldrijan je eden najpomembnejših fitoterapevtov. Pomaga nam prenašati stres, jezo, razburjenost in žalost. Z njegovo pomočjo umirimo takšne občutke in preprečimo bolezni, ki nastajajo zaradi takšnih čustvenih stanj. Baldrijan se uporablja tudi pri infekcijskih boleznih. V obliki čaja ga v primernih količinah lahko ponudimo tudi otrokom, ki jih mučijo težave s koncentracijo ali nemirnost. Nekateri fitoterapevti svetujejo terapijo z baldrijanom tudi pri bolečinah v hrbtu – kadar so te posledica stresa. Posredno lahko jemanje baldrijanovih pripravkov odpravi tudi izpuščaje, saj ti, tako kot bolečine v hrbtenici, včasih nastanejo zaradi stresa.

Moč narave za boljše zdravje!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-58%

Masažer Shiatsu Pro Massaki 24 W

Zagotovite si sprostitev in boljše počutje kar v udobju doma ali celo na poti!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-70%

Raztegljiva prevleka za stol

Preprost in eleganten način za zaščito vaših stolov!

-50%
NOVO

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-69%
NOVO

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 40 kondomov Anatomic/London/Basic/Strawbery/Ultra Thin za 14,90 €!

-56%
NOVO

Multifunkcijski strižnik dlak Micro Touches Max

Očarajte z gladko obrito kožo in poskrbite za brezhibno urejen videz na vsakem koraku!