Mega ponudba: oddih v mobilnih hišicah v Novigradu! - 50% na 3 dni / 2 nočitvi za 4-5 oseb v mobilnih hišicah v camp-u Sirena v sklopu Laguna Novigrad!

Plačajte neverjetnih 55 € za trodnevno uživancijo na morju z družino ali celo družbo v vrednosti 110 € skoraj do konca maja!

55,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
110,00 €
-50%
Prihranek:
55,00 €
 
 
Ponudba zaključena

Letos imate enkratno priložnost bivanja v popolnoma novih mobilnih hišicah, ki so pravkar prispele v kamp Sireno!
Odločite se za idealen spoj doživetja kampa in apartmaja, narave in komforja - kampiranje v mobilnih hišicah nudi večje udobje od udobja, ki bi ga morda pričakovali v kampu, pri tem pa ohranja vse adute kampiranja – bivanje v naravi, v bližini morja in sonca ter številne priložnosti za rekreacijo in šport.

Bodite med prvimi, ki bodo preizkusili udobje ene izmed 27 mobilnih hišic, ki predstavljajo zasebno naselje na južni osončeni strani kampa, v neposredni bližini morja. Vsaka hišica ima 24 kvadratov, nadkrito teraso in prostor za avtomobil na lastni parceli. V njej se lahko namesti do pet oseb. Raven udobja je zelo visoka in je zagotovljen pristop do brezžičnega interneta (WLAN). Vsak kotiček hišice je racionalno izkoriščen, s čimer je zagotovljeno prijetno bivanje. Kuhinja je opremljena s hladilnikom, štedilnikom s štirimi plinskimi gorilniki, napo, priborom za pet oseb in z vsem drugim, kar potrebujete za udobno in sproščeno letovanje.

Kamp razpolaga z namestitvijo v popolnoma opremljenih mobilnih hišicah, popularnimi med uporabniki kampov po vsej Evropi, kot . Odločite se za malce drugačen dopust in bodite med prvimi, ki bodo preskusili naše nove mobilne hišice.  Sirena je znana po redu in čistoči, takšno kulturo pa so dobrim delom zgradili tudi naši dragi gosti. Na parcelah in stezah boste težko našli tudi najmanjši papirček, celo sredi sezone, ko je kamp popolnoma zaseden. Mnogo pozornosti namenjamo urejenosti in ponosni smo na dejstvo, da za to dobivamo pohvale tudi od gostov.  Kot odgovor na potrebe sodobnega gosta, ki mu je prenosni računalnik pogosto potreben tudi na dopustu, kamp Sirena vsem svojim uporabnikom omogoča tudi brezžično spletno povezavo (WLAN) v vsem kampu.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Kope, Slovenija

BOOM NEDELJA s polpenzionom in smučanjem v Lukovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! Oddih s polpenzionom v hotelu Termal 4* Terme 3000 s kopanjem!

Termalni park Terme 3000 ponuja 14 bazenov s termalno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimi efekti. Na voljo je tudi hotelsko kopališče in finska savna.