SUPER CENA za prisrčen interaktivni plišasti slonček KU-KU (25 x 18 x 15 cm)! Predvaja glasbo, odpira ušeska in se igra skrivalnice! Zabavne igralne urice zagotovljene! Poštnina je brezplačna!

Odlična ideja za darilo!

Prisrčen interaktivni plišasti slonček KU-KU
Prisrčen interaktivni plišasti slonček KU-KU
19,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

INTERAKTIVNI PLIŠASTI SLONČEK KU-KU – ELEPHANTY
Prisrčen interaktivni plišasti slonček ku-ku vidim te se preko petja in velikih ušes igra skrivalnice skupaj z dojenčki in malčki.

Igranje skrivalnic in petje
Ko malček pritisne na slončkovo nogo, bo slišal igračko peti pesmi. Interaktivni slonček obenem odpre velika ušesa in se razkrije. Z dojenčki in malčki se igra skrivalnice, kar je tudi prva igra, ki se je otroci naučijo

Odlična družba za vašega dojenčka
Živopisna risana podoba plišastega slončka bo pritegnila otrokovo pozornost in jo preusmerila od televizije. Poslušanje pesmi in igranje skrivalnic spodbuja otrokov miselni razvoj, sposobnost petja in izgovarjanja besed. Slonček ku-ku vidim te izboljša otrokove fino motorične spretnosti, oblika in mehkost igrače pa je odlična za to, da se otroci stisnejo in crkljajo. 

Zabavno darilo za dojenčke in malčke
Prisrčna podoba in lepo petje interaktivnega slončka ku-ku vidite te nudi otrokom veliko mero zabave. Je tudi super darilo, ki ni namenjeno le dojenčkom in malčkom, temveč boste z igračo razveselili tudi  prijatelje, družino in vse ,ki jih imate radi. 

Varen material
Interaktivni slonček je izdelan iz najbolj kakovostne poliestrske tkanine in napolnjen z mehkim plišem. Material je mehak in varen in zato primeren za otroško igro. 

Specifikacije:
Material: mehak plišasti material
Velikost: 25 x 18 x 15 cm
Barva: siva

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-74%

Profesionalni serum ProLash za rast trepalnic in obrvi

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

Super cena
NOVO

Kostanjevo mazilo

Mazilo se hitro vpije in ima intenziven ter dolgotrajen hladilni učinek!

-65%
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!