Magnetni trak za lajšanje bolečin v hrbtu! - 51 % na protibolečinski magnetni trak iz turmalina v univerzalni velikost! Primeren tako za ženske kot za moške! Poštnina je brezplačna!

Olajša ali povsem odpravi bolečine v križu.

Magnetni trak
Magnetni trak
17,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
36,90 €
-51%
Prihranek:
19,00 €
 
 

Vas mučijo bolečine v hrbtu? Ali bolečine v hrbtenici vplivajo na vaša vsakdanja opravila in na kvaliteto življenja? Z magnetnim pasom iz turmalina do magnetne in toplotne terapije hkrati.

Infrardeči magnetni pas za hrbtenico je primeren za vse, ki imate težave s hrbtenico.Če vas mučijo bolečine v križu in hrbtenici, je magnetna terapija kot naročena za vas. 20 enakomerno razporejenih magnetov v pasu izboljša delovanje krvnega obtoka in zagotavlja terapevtsko toploto, ki sproži obnovitvene procese v hrbtenici. Ta toplotni učinek traja še približno 1 uro po tem, ko nehate nositi pas za hrbtenico. Vgrajeni magneti ustvarjajo usmerjeno magnetno polje, neškodljivo za ljudi. Aktivira prekrvavitev in presnovo v telesu. Hkrati ustvari znatne spremembe na celičnem nivoju in poveča dotok hrane in kisika do celic, predvsem do celic v obolelem delu hrbtenice. Z obnovo metabolizma magnetni pas pomaga telesu, da se spopade in sooči z osnovnimi vzroki bolezni, preprečuje nalaganje soli in tanjšanje hrustanca. Stisnjen pas zagotavlja močno kompresijo na hrbtenicože ta učinek omeji bolečino v hrbtenici. Pas je narejen iz visokokvalitetnega turmalina, ki omogoča kljub tesno oprijetemu pasu, najboljše udobje in normalno gibanje.

Pas nudi kar 5 različnih učinkov za vaš hrbet:
Magnetna terapija
Magneti v pasu ustvarjajo močno magnetno polje, ki privlači nase železo v krvnem obtoku.
Neverjetni učinek tega pojava je, da začne krvni obtok pospešeno teči v področje hrbtenice (v bližino magnetov). To za nekajkrat izboljša prekrvavitev v predelu, kjer je prisotna bolečina. Z večjo prekrvavitvijo se v ciljnem območju povečajo prekrvavljenost, kisik, hranilne snovi in hormoni. Poškodbe v hrbtenici se zaradi teh učinkov celijo veliko hitreje in bolj učinkovito – zaradi tega se poškodbe zacelijo veliko hitreje in bolečina se zmanjša ali popolnoma izgine.
FAR infrardeče valovanje (dolgovalovni infrardeči žarki)
Dolgovalovni (FAR) infrardeči žarki so del očem nevidnega sončnega spektra. Magnetne kroglice vstavljene v pas, so zasnovane tako, da proizvajajo enako frekvenco kot FAR žarki. Ko infrardeči žarki prodrejo skozi kožo, pridejo v stik s proteini, kolagenom, maščobami in vodnimi molekulami. Z vzpodbujanjem mikrovibracij FIR žarki povzročijo toplotno reakcijo, ki dvigne temperaturo tkiva. Človeško telo reagira tako, da razširi vse krvne žile, ne glede na velikost.
Terapevtska toplota
»Vlažni tip toplote« priporoča večina profesionalnih trenerjev, terapevtov in fitnes strokovnjakov pri zdravljenju mišičnih poškodb zaradi fizične aktivnosti.
Povečana prekrvavitev
Pozitiven stranski proizvod terapevtske toplote je povečana prekrvavitev v mišicah hrbtenice. Povečana prekrvavitev in cirkulacija omogočata boljše delovanje mišic in lažje gibanje. Se spomnite občutka, ko ste »trdi« in se težko premikate? Razlog je v slabi prekrvavitvi. Z magnetnim pasom boste v mišice hrbtenice zopet pognali kri.
Fizična podpora hrbtenici
Ko je pas pravilno nameščen, nudi tudi fizično oporo hrbtenici. S tem zmanjšuje stres in napetost v mišični skupini, ki podpira hrbtenico.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 2
Maribor, Slovenija

Prestižna sprostitvena masaža za 2 osebi v Mestu lepote

Preženite posledice stresa in si podarite popolno sprostitev z vrhunsko masažo!

Super cena
Oseb: 6
Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-55%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Tretma za spodbujanje limfne cirkulacije v centru zdravja AuroraMorpho

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
Miklavž na Dravskem polju, Slovenija

45-minutna refleksna masaža stopal in masaža nog do kolen

Masaža, ki pomaga pri mišični regeneraciji!

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Preoblikovanje telesa s strojno limfno drenažo v Magnolija beauty salonu

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!