Za miren, udoben in zdrav spanec! - 50 % na ekstra veliki vzglavnik Herkul (50 x 70 cm), polnjen s termično obdelanimi ajdovimi luščinami, ki izboljšuje prekrvavitev, skrbi za naravno spanje in deluje proti nespečnosti ALI ekstra veliki vzglavnik iz pire (50 x 70 cm) za še več udobja!

Zagotovite si zdrav spanec in se zbudite resnično spočiti!

19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,90 €
-50%
Prihranek:
20,00 €
 
 

Poslovite se od malih in nizkih vzglavnikov ter si ustvarite svoj prostor za spanje! Veliki ajdov vzglavnik je napolnjen s termično obdelanimi ajdovimi luščinami, ki imajo neverjetno lastnost odvajanja vlage, saj so zelo dober prevodnik toplote. Zaradi priročne zadrge lahko količino polnila v Velikem vzglavniku Herkul prilagajate vašemu načinu spanja. Zaradi velikosti boste lažje zaspali na boku. Anatomsko prileganje omogočajo naraven in višji spanec na ajdovih luščinah, vzglavnik pa nudi dovolj opore, saj ohranja svojo obliko kljub pritiskom.

Naraven ajdov vzglavnik – konec z neprespanimi nočmi! Veliki vzglavnik Herkul je popolnoma naraven, saj je prevleka narejena iz 100 % bombaža, polnilo pa iz naravnih ajdovih luščin. Vzglavnik je odlična rešitev za alergike zaradi rutina (ali vitamina P, kot ga nekateri imenujejo) v ajdovih luščinah, ki deluje antimikrobno in virustatično.
Boljša prekrvavitev in protibolečinsko delovanje – ajdov vzglavnik res pomaga! Ajdove luščine se v vzglavniku prosto premikajo in s tem omogočajo mikro masažo glave in vratu. S takšnim gibanjem spodbujajo prekrvavitev, masaža pa ugodno vpliva na odpravljanje bolečin, predvsem glavobola in migrene.
Veliki vzglavnik Herkul lahko zaradi izboljšanja prekrvavitve in pozitivne oblike ajdovih luščin izboljša naravno spanje in deluje proti nespečnosti.

Prednosti vzglavnika Herkul:
- večja velikost vzglavnika in lažje spanje na boku,
- anatomsko prileganje telesu,
- zračnost in prožnost,
- prevajanje toplote mikromasaža,
- rutin in antioksidanti v polnilu,
- enostavno vzdrževanje.

Preberite več na http://www.naravni-zaklad.si/veliki-vzglavnik-herkul-50-x-70-cm

POLNILO: termično prečiščene in sortirane ajdove luščine
PREVLEKA:
100% naravni nebeljen bombaž (z všito zadrgo)
DIMENZIJE:
50 x 70 cm

VZDRŽEVANJE:
- Vzglavnik se da ločiti od polnila, prevleko lahko perete na 40°.
- Vzglavnik skupaj s polnilom večkrat (vsaj 2 do 3 letno) prezračite, tako, da ga obesite na sušilno stojalo ali polnilo prezračite na soncu.
- Menjava polnila je priporočljiva na 3 leta.

Veliki vzglavnik Pira poleti poskrbi za zračnost, pozimi pa dodatno ogreje. Veliki pirin vzglavnik je odlična rešitev za vse letne čase in veliko prostornosti ter užitka v postelji. Nič več zadrževanja toplote in vlage, nič več hladnih vzglavnikov pozimi – pirin vzglavnik zaradi učinkovite toplotne prevodnosti zagotavlja vedno optimalno toploto, ki prija našemu telesu.

Veliki vzglavnik Pira je rešitev za sprostitev v postelji in mikro-masažo ramenskega dela. Odličen spanec, ki spočije duha in telo je recept za dolgo življenje. Če vas pri mirnem spanju ovira vaš star vzglavnik, ga zamenjajte! Veliki pirin vzglavnik je zaradi svojevrstnega naravnega polnila prava rešitev za vse tiste, ki si želite resnično prilegajoč se vzglavnik, ki nudi oporo in ohranja obliko.  Veliki vzglavnik s polnilom iz pirinih luščin se odlično zlije z obliko vaše glave in jo nežno masira, vi pa si med spanjem lahko resnično odpočijete. Količino polnila lahko uravnavate skozi zadrgo. Tako boste vaš pirin vzglavnik nastavili na želeno višino ali debelino.
Za masažo kože in proti bolečinam – veliki pirin vzglavnik je vsestranski! Pira je staro žito, ki uspeva na pretežno kislih tleh, zato lahko v semenih najdemo veliko vsebnost kristalov kremenčeve kisline. Ta deluje zdravilno na kožo kot glina, zato bo vaša koža kot prenovljena, ko boste uporabljali pirin vzglavnik. Luščine, ki se prosto gibajo znotraj prevleke, omogočajo mikro masažo vratu in glave, zato odpravljajo bolečine in pomagajo pri večji cirkulaciji krvi v podkožju. Poslovite se od glavobolov, migren in odpravite nespečnost!

Preberite več na: http://naravni-zaklad.si/program/vzglavniki/72/veliki_vzglavnik_pira_50x70cm/

POLNILO: prečiščene in sortirane pirine luščine
PREVLEKA:
100% naravni ne-beljen bombaž (z všito zadrgo)
DIMENZIJA:
50 x 70 cm

VZDRŽEVANJE:

- Vzglavnik se da ločiti od polnila, prevleko lahko peremo na 40°.
- Vzglavnik skupaj s polnilom večkrat (vsaj 2 do 3 letno) prezračite, tako, da ga obesite na sušilno stojalo ali prezračimo polnilo na soncu.
- Priporočamo menjavo polnila na 3 leta.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-52%

Super paket 3 izvodov križank BUM & KRIŽKO iz leta 2023

Trojna poslastica za ljubitelje kakovostne zabave in sprostitve! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-69%
NOVO

Komplet 3 kvalitetnih, brezšivnih in podloženih nedrčkov

Nedrček je primeren za ženske vseh starosti, tudi za športnice, profesionalne ali rekreativne in doječe mamice!

-50%