Poskrbite za svoje zdravje! -60% na odlično 60-minutno masažo po izbiri: 1.) flow terapija ALI 2.) masaža proti bolečim nogam z magnezijem ALI 3.) refleksna masaža glave in vratu ALI 4.) ayurveda masaža, v Studiu Kvadrus!

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!

27,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-60%
Prihranek:
42,10 €
 
 

FLOW TERAPIJA - DVIGNITE VAŠE TELO V NESLUTENE VIŠAVE DOBREGA POČUTJA IN ZDRAVJA
DOTIK REFLEKSNIH TOČK ustvarja pretočnost in povezuje ločenost v celoto. Z masažnim pritiskom na glavo, hrbtenico in stopala telesu povrnemo energijsko ravnovesje, da lahko začne svoj lastni proces zdravljenja. Refleksoterapevtka vam bo preko dotika refleksnih točk (vibracije vaših refleksnih točk povedo zelo veliko o vašem telesu) svetovala, kaj bi bilo potrebno storiti, da bi bilo vaše telo spet prožno in nekaj let mlajše.

TERAPIJA SE OSREDOTOČA NA NAJPOMEMBNEJŠE DELE TELESA:

- PODROČJE GLAVE, ki vas intenzivno zavaruje pred stresnimi posledicami, uri možganske valove za mentalno zdravje ter ustvarja občutke globokega miru.
- HRBTENICO - GLAVNO KOMUNIKACIJSKO POT, ki povezuje organske centre. Masaža sprosti vsako posamezno vretence, ki ima preko živca neposredno povezavo s točno določenim organom v telesu. Preventivno poskrbimo za dobro kondicijo vretenc, da ne povzročajo napetosti v organih in seveda tudi obratno.
- STOPALA, ki so poleg srca najbolj obremenjen del telesa. S starodavno zdravilsko metodo refleksoterapijo stopal regeneriramo vse organe in organske sisteme ter poskrbimo za psiho-fizično ravnovesje, ki je najpomembnejše za trdno zdravje. Notranji organi so pomembnejši od mišic, saj delajo tisto, kar razvite mišice ne morejo - zagotavljajo regeneracijo organizma in nas ščitijo pred boleznijo.

1.) FLOW TERAPIJA PROTI STRESU
Stres je naraven odziv telesa na dogodke. Namen stresa je zaščita pred nevarnostmi, ki vsak dan prežijo na naše telo. Ko telo zazna nevarnost , ki je lahko realna nevarnost ali izmišljena. Mnogo je oblik tega uničevalca dobrega počutja.Ena od metod proti stresu je ravno masaža. Tokrat taka posebna izjemna, ki preko refleksih točk v telo >>vnese<< boljše počutje.

2.) FLOW TERAPIJA – analiza stanja telesa, priporočila in terapija
Šolana terapevtka bo preko refleksnih točk povedala svoje mnenje in vam dala napotke za naprej. To so le smernice, ki so vam lahko v oporo pri >>urejanju<< vašega telesa na poti v lepše in boijše življenje. Nasvet terapevtke: še vedno jemljite vsa zdravila, ki so vam jih predpisali zdravniki ali specialisti.

Kaj dobim ?

POSVET: Znano je, da so terapije uspešnejše, če se vzpostavi zaupanje med stranko in izvajalcem terapij. V salonu že skoraj 10 let pomagamo strankam pri različnih težavah.

NAMAKANJE NOG V MAGNEZIJEVI KOPELI
MAGNEZIJEVA KOPEL je za potrebe našega salona narejena v Sloveniji. Magnezij je izjemno čist in bo vašemu telesu zagotovil optimalno raven magnezija. MAGNEZIJEVA kopel nima stranskih učinkov. Je darilo narave vašemu telesu. Magnezij je skorajda najpomembnejši mineral za ohranjanje zdravja. Zaužiti magnezij se prehitro izloči iz telesa, saj deluje močno odvajalno. Mnogo boljša je magnezijeva kopel, Na ta način pride magnezij v telo v večjih količinah. Najprej v krvni obtok in od tam v vsako celico telesa.

MASAŽA NOG:
Izpeljali bomo kombinacijo masažnih tehnik, ki bodo vaše noge sprostile. Kombinacija refleksne masaže stopal, klasične švedske masaže in limfne drenaže bo vaše počutje v hipu spremenila.

Ali sodite med tiste, ki jim povzročajo preglavice utrujene, boleče in težke noge?
TEŽAVE SE KAŽEJO NA RAZLIČNE NAČINE:

· krčne žile (izvedemo rahlo švedsko masažo, glajenje mišic
· otečeni gležnji ( izvedemo limfno drenažo, klasično masažo)
· boleče, težke in srbeče noge ( izvedemo kombinacijo masaž)

NEKAJ VZROKOV ZA BOLEČE NOGE:
· družinske (dedne) pred dispozicije,
· izguba elastičnosti žil pri starejših,
· premalo gibanja v prostem času,
· čezmerna telesna teža
· dolgotrajno stanje ali sedenje,
· tesna oblačila,
· nošenje čevljev z visoko peto
· jemanje hormonov
· nosečnost

V bistvu so to dejavniki, ki slabijo tonus venskega ožilja.

POMEMBNO OPOZORILO

· Upoštevajte vsa navodila, ki ste jih dobili pri osebnem zdravniku ali specialistu.
· Terapija ne more nadomestiti obiska pri zdravniku ali specialistu.
· Če uživate zdravila nas o tem obvestite pred terapijo.


REFLEKSNA MASAŽA GLAVE IN VRATU
Refleksna masaža glave in vratu sprosti napetosti v telesu. Je naravna terapevtska metoda brez stranskih učinkov in je sestavljenka različnih masažnih pristopov.Tako kot na dlaneh, stopalih in ušesih so na glavi različne točke, ki se vežejo na celo telo. Usmerjena je na čustveni, energijski duševni nivo telesa. Preko refleksnih točk glave učinkovito vplivamo na centralni živčni sistem in na možgane. Taka masaža sproži sistem samozdravljenja.

Kako pomaga ?
Izboljša počutje, omili stres, dvigne imunski sistem. Lahko izjemo dobro vpliva na depresijo, migreno, nespečnost, izboljšanje vida, poveča koncentracijo, uravnoveša hormonski sistem, vpliva na delovanje epifize in hipofize.
Nasvet terapevtke: še vedno jemljite vsa zdravila, ki so vam jih predpisali zdravniki ali specialisti.

Zakaj obiskati studio Kvadrus?
Ker:
- delajo s srcem,
- so natančni in resni,
- so strokovno podkovani,
- nudijo varno okolje,
- se lahko masirata dva istočasno,
- masira vas lahko maserka ali maser,
- njihov delavni čas je od 7:00 do 22:30,
- lokal je odprt tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih,
- pričakali vas bodo v prijetnem lokalu,
- uporabljajo izključno slovenska olja,
- lokal je klimatiziran,
- na voljo je veliko parkirišče,
- na voljo vam je samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Pričakali vas bodo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-82%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Tretma za pomlajevanje obraza v centru Spa Organic

Celoten tretma se izvaja po protokolu CIDESCO (rezultat viden takoj)! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Laze v Tuhinju, Slovenija

4-urna kopalna karta za Terme Snovik

Zagotovite si popoln kopalni dan v najvišje ležečih termah v Sloveniji, obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami! Otroci do 4. leta imajo prost vstop!

-50%
Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!