Dragulj Jadrana! SUPER CENA za čudovit morski oddih za 2 osebi v novo renoviranem hotelu Colentum Resort Murter 3* na rajskem otoku Murterju: 2x nočitev z zajtrkom v economy dvoposteljni sobi + uporaba zunanjega bazena z morsko vodo ter ležalnikov in senčnikov ob bazenu + wi-fi in parking!

Le nekaj korakov od znamenite peščene plaže Slanica, s kristalno čistim morjem in omamnim vonjem borovcev! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Colentum Resort Murter, oddih z zajtrkom
Colentum Resort Murter, oddih z zajtrkom
Colentum Resort Murter, oddih z zajtrkom
Colentum Resort Murter, oddih z zajtrkom
Colentum Resort Murter, oddih z zajtrkom
267,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Za vse tiste, ki iščete miren in sproščujoč dopust - Colentum Resort Murter je odlična izbira za uživanje v skritem zalivu pod soncem. Gostje lahko uživajo v soncu in morju na peščeni plaži Slanica v bližini letovišča, pa tudi na skritih kamnitih blokih intimnih plaž.

Colentum Resort Murter
je novo renovirano počitniško naselje s 3 zvezdicami, ki je že od nekdaj priljubljena destinacija za ljubitelje kakovostnih, smiselnih in prijetnih počitnic v nedotaknjeni naravi stran od mestnega vrveža. Nahaja se na otoku Murter v srednji Dalmaciji, le nekaj korakov od znane plaže Slanica, s katere se odpira čudovit razgled na Kornate. Ta čarobni dragulj hrvaškega Jadrana je znan po izjemnem vzdušju zaradi znamenite plaže Slanica, kristalno čistega morja s peščenim morskim dnom in omamnega vonja borovcev.

Letovišče sega v leto 1930, ko je bil v zalivu Slanica zgrajen prvi gospodarski turistični objekt. Letovišče, ki je bilo v celoti prenovljeno leta 2022, vas bo razvajalo z zunanjim bazenom z veliko teraso s čudovitim pogledom na morje. Na voljo so tudi senčniki in ležalniki ob bazenu.

Colentum Resort Murter ima 78 udobnih sodobnih sob z balkonom, od katerih večina ima pogled na morje. Vse nastanitvene enote vključujejo klimatsko napravo, satelitsko LCD-televizijo in kopalnico s kabino za prhanje. Brezplačen brezžični internet je na voljo v vseh prostorih, na voljo pa je tudi brezplačno parkirišče. 

V bližini so teniška igrišča, na plaži pa lahko najamete pedaline, vodni skuter ali preizkusite smučanje na vodi. Če se želite naučiti nekaj novega, so na otoku šole jadranja in potapljanja. V bližini je tudi več kolesarskih in pohodniških poti. Navdušili vas bodo tudi okoliški narodni parki. Narodni park Kornati je oddaljen le uro vožnje z organiziranim izletom z ladjo iz pristanišča Murter, narodni park Krka pa je oddaljen le 40 minut vožnje z avtomobilom.

Letovišče Colentum Murter je oddaljeno 66 km od letališča Zadar in 93 km od letališča Split. Do Colentum Resorta Murter najlažje pridete po cesti čez most v Tisnem (brezplačno) ali s trajektom iz Zadra (71 km).

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Postira, otok Brač, Hrvaška

PRVOMAJSKI oddih s polpenzionom v krasnem Grand Hotelu View 4* na Braču

PRVOMAJSKE POČITNICE!

Prvomajski oddih v hotelu, kjer imajo vse sobe pogled na morje!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Novalja (Pag), Hrvaška

Aktivne počitnice v Liberty Plaza Hotelu 4* v Novalji

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!