Unikatna, zlata izkušnja! -58% na prestižno zlato nego obraza z vrhunsko kozmetiko Afrodita (90 min): površinsko in globinsko čiščenje + radiofrekvenca obraza za lifting in tonus kože + masaža obraza z zlatom v olju + nanos maske in zlate kreme, v Klubu zdravja in dobrega počutja Selena!

Celovita regeneracija vaše kože na obrazu s kozmetiko Afrodita!

26,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
65,00 €
-58%
Prihranek:
38,10 €
 
 

Hopla v Seleno za lep, čist, zdrav ter sproščen obraz s pomočjo pravega zlata!

Zlato pripomore k hitrejši in celoviti regeneraciji kože!
Zlato aktivira elektrone v obraznih celicah, kar sproži proces celične komunikacije, obnovo in rast celic. Prav tako ima ugoden vpliv na čvrstost in elastičnost kože, prekrvavitev kože in nudi zaščito pred zunanjimi nezaželenimi dejavniki.
S površinskim in globinskim čiščenjem obraza bodo najprej odstranili odvečne sloje kože. Iz povrhnjice odstranijo nečistoče ujete v globini por. Radiofrekvenca je najučinkovitejša neinvazivna metoda, namenjena glajenju gub in aken, ki dodatno segreva podkožje do 15 mm globoko, kar poveča cirkulacijo krvi ter kisika, s tem se pospeši presnova v tkivu. Hkrati radiofrekvenca spodbuja tvorbo fibroblastov ter kolagena in elastina, kar dodatno krepi vezivno tkivo.

Razvajajte se z zlatom, ker to je samo za vas!
V vsakodnevnem tempu si le stežka vzamemo čas zase. To pa ni prav. Po vseh dneh, ki jih preživite v službi, v gibanju in stresu si zaslužite malo relaksacije. Obisk Kluba zdravja in dobrega počutja Selena je prava rešitev.
Nega je primerna za kože z aknami, brazgotinami, hiperpigmentacijami, gubami in slabim tonusom.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!