Odprava celulita, detoksikacija! -76% na 1x paket 4 izjemno učinkovitih terapij za preoblikovanje telesa (90 min) v Salonu lepote in zdravja Carpe Diem: kavitacija ALI lipo laser + body wrapping + limfna drenaža + IR terapija ALI lipoliza!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Salon Carpe Diem: preoblikovanje telesa
Salon Carpe Diem: preoblikovanje telesa
35,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
127,60 €
-76%
Prihranek:
92,60 €
 
 

Preoblikujte in očistite vaše telo!

BODY WRAPPING
: Imenujemo ga tudi povijanje telesa in je zelo učinkovita metoda preoblikovanja telesa in se dobro bori proti celulitu. Na telo se nanese preparate ter zavije v folijo. S tem dosežemo odvajanje toksinov iz podkožnega tkiva, odstranjujemo videz pomarančne kože in razgrajamo maščobe v celicah. Učinki tretmaja pa so vidni že po prvem obisku. Za še boljši rezultat je dobro piti veliko vode.

INFRARDEČA TOPLOTA: Telo segrevamo z infrardečo svetlobo kar pospeši izločanje toksičnih snovi iz telesa, zmanjšuje obseg delov telesa, spodbuja procese presnove, notranje organe pa spodbudi k večji aktivnosti. Telo se tako temeljito očisti in vidno pomladi.

LIMFNA DRENAŽA: Limfni sistem predstavlja potovanje tekočin v našem telesu. Limfna drenaža pa je oblika masaže, ki spodbuja limfni sistem ter tako pospešuje procese pri odstranjevanju odpadnih snovi iz telesa in sistema. Je dobra tehnika pri bolezenskih stanjih različnih organov, z njo se odpravljajo otekline, zmanjšajo bolečine …

KAVITACIJA: Velikokrat ji rečemo tudi nekirurška liposukcija, kjer z ultrazvočnimi valovi, ki ne povzročajo nobenih bolečin, razbijamo trdovratne maščobne obloge, celulitna stanja …

V Salonu lepote in zdravja Carpe Diem so za vas pripravili pravi paket super učinkovitih terapij, ki bodo vaše telesce preoblikovale tako, da bo zasijalo v vsej svoji lepoti.

Obiščite njihov kotiček za dušo in telo! Vljudno vabljeni!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza z diamantim pilingom in pomladitveno ročno masažo!

Za sijoč in osvežen videz obraza!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Moško striženje v salonu Frizerstvo Weis

Čas za novo pričesko!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!