Ponudba je zaključena.

Okolju prijazni, za večkratno uporabo! -82% na komplet 5 različno velikih vakuumskih silikonskih pokrovov Intelly! Prilegajo se na vse posode, ne glede na obliko, velikost ali material!

Ohranite živila sveža dlje časa!

Komplet 5 vakuumskih silikonskih pokrovov Intelly
Komplet 5 vakuumskih silikonskih pokrovov Intelly
10,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
59,90 €
-82%
Prihranek:
49,90 €
 
 

Ohranite živila sveža dlje časa tako, da ustvarite vakuum v posodi!
Hrana se najbolj hitro pokvari, če je izpostavljena zraku. V zelo kratkem času bosta kisik in vlaga, prisotna v zraku, povzročila, da se hrana začne kvariti in izgubi svoj okus ter hranilno vrednost. Vakuumska zatesnitev z Intelly vakuumskimi silikonskimi pokrovi bo zagotovila, da bo hrana ostala sveža in okusna, tako kot na dan, ko je bila pripravljena!

Intelly vakuumski silikonski pokrovi so nadvse enostavni za uporabo!
Preprosto namestite pokrov na posodo s hrano in se prepričajte, da so robovi čisti in gladki, nato pa rahlo pritisnite na vrh pokrova, da ustvarite takojšnje vakuumsko tesnilo! Zagotovljen vam bo prihranek denarja in časa, saj bo vaša hrana zaščitena pred zrakom in vlago in bo užitna veliko dlje! Vakuumski pokrov dejansko preprečuje, da bi se vam hrana pokvarila in hkrati ohranja svežino hrane do 5-krat dlje kot pri uporabi plastične folije.

Okolju prijazni
Ker so Intelly Vakuumski Silikonski pokrovi  za shranjevanje hrane za večkratno uporabo, pomagajo zmanjšati količino odpadkov, ki jih povzročamo z uporabo plastičnih folij ter ostalimi vrečkami za enkratno uporabo. Ti pokrovi so vsekakor koristen dodatek novemu valu zelenih izdelkov, ki so postali tako priljubljeni, da bi ustvarili manj odpadkov!

Universal Fit
Priročni pokrovi se prilegajo na vse posode, ki jih imate, ne glede na obliko, velikost ali material.

Za večkratno uporabo
Intelly Vakuumski pokrovi so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju ter za shranjevanje v hladilniku in zamrzovalniku.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-51%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

NOVO! Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani, a po nespremenjeni akcijski ceni!

-60%

Komplet 4 kompatibilnih nastavkov Oral-B X Cross

Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke gratis! Ultimativna naravna moč čiščenja, kombinirana z najnaprednejšo tehnologijo čiščenja zob!

Super cena

Polnilna zapestnica proti komarjem z uporabo ultrazvoka Banic InnovaGoods Home

Zelo enostavna za uporabo, zahvaljujoč nadzoru na dotik, ter z nastavljivim jermenom, ki ustreza vsem zapestjem odraslih in otrok!

-64%
NOVO

Magnetna tabla briši-piši in paket osnovne opreme za uporabo

Odlična izbira za opomnike, družinska sporočila ali otroško igro in ustvarjanje!

Super cena