55 % popusta na odlično stilsko in modno svetovanje o umetnosti oblačenja!

Plačajte 69,75€ za nepogrešljivo svetovanje o oblačenju, v vrednosti 155€.

69,75€
    Kupi kupon
Vrednost:
155,00 €
-55%
Prihranek:
85,25 €
 
 

Naj vaš stil oblačenja govori le najboljše o vas!

Pravijo, da obleka naredi človeka, vi pa vsako jutro znova predolgo premišljujete, kaj modnega nadeti nase? Recite konec vsakodnevnemu problemu in se prepustite nasvetom Brede Tesner, strokovnjakinji estetike oblačenja – nad rezultati boste navdušeni! Eno uro in pol dolgo izobraževanje vas bo seznanilo z osnovami vaše garderobe, ter o načrtovanju in prednostih le-te.  Skupaj s svetovalko se boste posvetili investicijskim nakupom vaših oblačil in obrusili vaš slog oblačenja.

Zato da ste »dobro oblečeni« ni pomembna polna omara, temveč znanje kako izbrati in sestaviti sebi primerno garderobo!


Breda Tesner je diplomirana inženirka za oblikovanje tekstilij in oblačil. Svoje podiplomske študije je nadaljevala v Londonu pri podjetju Colour me beautiful, kjer je uspešno zaključila daljše izobraževanje in prejela certifikat za svetovalko podobe posameznika, ter izobraževanja cmb corporate, ki je specializiran za vodenje seminarjev in delavnic v podjetjih in izobraževalnih ustanovah. Ima že 19 let izkušenj pri svetovanju o celostni podobi posameznika. V njenem studiu se je zvrstilo že preko 900 individualnih strank, v podjetjih pa več kot 1100 slušateljev in slušateljic. S specializacijo je postala tudi trener za izobraževanje samostojnih CMB svetovalcev osebne podobe v Sloveniji kot tudi v JV Evropi. Redno piše tudi strokovne članke v revije in časopise objavljene v reviji Tajnica, Naša žena, Mens Health, Rina itd.

Colour me beautiful je podjetje, ki izobražuje svetovalce za osebno podobo. Pred 21 leti je blagovno znamko in način dela iz Amerike v Evropo pripeljala ga. Mary Spillane. Danes lahko zastopnike-svetovalce najdemo v 30-tih državah vključno z Veliko Britanijo, Nemčijo, Nizozemsko, Italijo, Španijo, Avstralijo, Hong Kongom, Južno Afriko, Argentino, kjer preko 1000 svetovalcev svetuje svojim zadovoljnim strankam. Število strank in razširjenost blagovne znamke sama govorita o njeni kakovosti!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Kope, Slovenija

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

IBX nega za razcepljene in poškodovane nohte

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije - ne spreglejte med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Prestižna zlata nega obraza (90 min)

Celovita regeneracija vaše kože na obrazu s kozmetiko Afrodita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna antistresna terapija v masažnem salonu Balance

Povrnite telesu izgubljeno vitalnost!