Razvajajte jo ob dnevu žena! 59 % popusta na 4-urni privat spa paket za 2 osebi: finska savna, masažna kad, masaža hrbta + prigrizek, 1l šampanjca, soka in vode, v Centru lepote in dobrega počutja Polonas plejs!

Plačajte 49,20 € za nebeško razvajanje, v vrednosti 120 €.

49,20€
    Kupi kupon
Vrednost:
120,00 €
-59%
Prihranek:
70,80 €
 
 

Svoji dami podarite edinstveno spa razvajanje, kjer lahko uživata oba!
Nekateri s čokolado, drugi s cvetjem, vi pa s prečudovitim 4-urnim privatnim spa razvajanjem presenetite svojo gospodično ali gospo! Spoznajta Lepotni studio Polonas Plejs in ji pričarajte nekaj romantičnega vzdušja! Tu vaju bo pričakalo popolno romantično in intimno razvajanje v dvoje, daleč stran od množice. Le nekaj deset kilometrov iz Maribora, se bosta prepustila crkljanju prijetne 4 ure. V tem času se bosta blagodejno savnala v finski savni, uživala v masažni kadi, se prepustila sproščujoči masaži hrbta, poleg pa bosta lahko grizljala prigrizek in srkala mehurčkasti šampanjec, sok in vodo.

Presenetite jo ob dnevu žena s čudovitim drilom!

V centru lepote in dobrega počutja Polonas Plejs so vam na voljo razne oblike masaž telesa od klasičnih ročnih masaž pa vse do švedske masaže, športne masaže, masaže za nosečnice, terapevtske masaže, antistresne masaže, čokoladne masaže itd. Prav tako so vam na voljo razni anticelulitni programi, ki bodo z njihovim znanjem in vašo vztrajnostjo omogočili zmago nad celulitom na vašem telesu. V okviru negovalnih programov vam nudijo celovite programe nege nog, rok in obraza ter depilacijo vašega telesa. Še posebej so ponosni na wellness programe razvajanj v dvoje, ki so namenjeni popolni telesni in duševni sprostitvi tako posameznikov kot tudi parov. Prijetna svetloba prostorov in mirna, sproščujoča glasba zbujata občutek nežnosti, intimnosti in popolne sprostitve.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-55%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Terapevtska masaža z zdravilnim CBD-jem v salonu Beauty District

Holistična tehnika masaže s svečami je starodavna praksa, ki jo izvaja profesonalni maser!

-50%
Oseb: 1
NOVO Miklavž na Dravskem polju, Slovenija

45-minutna refleksna masaža stopal in masaža nog do kolen

Masaža, ki pomaga pri mišični regeneraciji!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Permanentno lakiranje v salonu Nail Perfection v Mariboru!

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi!