SUPER CENAza 3-dnevni oddih za 1 osebo v Mladinskem hotelu Punkl 3* na Ravnah na Koroškem: 2x nočitev v enoposteljni sobi + vstop v wellness in bazen Športnega centra Ravne na Koroškem + celodnevna smučarska vozovnica za smučišče Poseka + wi-fi in parkirišče!

Zimski oddih v prvem slovenskem mladinskem hotelu! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Mladinski hotel Punkl, Ravne: smučarski oddih
Mladinski hotel Punkl, Ravne: smučarski oddih
Mladinski hotel Punkl, Ravne: smučarski oddih
Mladinski hotel Punkl, Ravne: smučarski oddih
89,95€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

ZIMSKE POČITNICE NA KOROŠKEM
Doživite zimo na Koroškem! Zapeljite se po zasneženih strminah smučišča Poseka na nadmorski višini 432–587 m. Na srednje zahtevni progi bo uživala cela družina! Podajte se na posebno dogodivščino in si privoščite nočno smuko, v Športnem centru Ravne na Koroškem pa imate možnost izkoristiti tudi skok v vodo, obisk savne ali katero izmed ostalih športnih dejavnosti!

MLADINSKI HOTEL PUNKL
Punkl je prvi slovenski mladinski hotel, ki je zasnovan v skladu z naravnimi in bioklimatskimi danostmi okolice. Je arhitekturno samosvoja nizkoenergijska gradnja.

SOBE
Mladinski hotel Punkl gostom ponuja 48 ležišč na površini 570 m2. Ležišča so organizirana v osmih fleksibilno zasnovanih sobah, tako da lahko gostje prenočijo v 2-, 4- ali 8-posteljnih sobah z lastnimi sanitarijami. 

Na voljo so sobe Klobase, Šnops, Mošt in Šartelj. Vse sobe merijo 17 m2 in imajo 4 ležišča ter lastne sanitarije.

VELNES ŠPORTNEGA CENTRA RAVNE
V sklopu velnesa imate na voljo zimski bazen, ki je namenjen rekreativnemu plavanju. Nova pridobitev na bazenu je whirlpool in čofotalnik za otroke. Voda je izredno kvalitetna, temperatura pa prijetnih 29,5–30 °C. Dimenzije bazena so 25 x 10 m, globina pa je od 90 do 160 cm. Poleg bazena imate na voljo tudi nove savne (finska, turška, zeliščna in infra – za odrasle). Po želji pa se lahko prepustite tudi izkušenim rokam maserjev (doplačilo), ki vas bodo razvajali z različnimi tajskimi masažami.

SMUČIŠČE POSEKA
Smučišče Poseka se nahaja na Koroškem na Navrškem Vrhu. Namenjeno je rekreativnemu in tekmovalnemu smučanju, na katerem so kljub muhastim in suhim zimam povsem zasnežene razmere, saj je možnost 100% dodatne zasnežitve. Ponujajo možnost dnevne in nočne smuke.
Smučišče Poseka je popularno koroško smučišče, ki se razprostira na 8 hektarih, na nadmorski višini 432 do 587 metrov. Proge so dolge med 700 in 1000 metrov. Smučišče ima umetno zasneževanje in razsvetljavo. Poseka je matično smučišče domačega smučarskega kluba ASK Fužinar. Smučišče ima tudi homologacijo FIS za slalom. Primerno je tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene smučarje, nudijo pa tudi smučarsko šolo in servis smuči. Imate tudi možnost obiska drsališča ali sankališča.

KAM NA IZLET? 
- ogledate si lahko Koroško osrednjo knjižnico dr. Franca Sušnika 
- v bližini vas čaka tudi koroški pokrajinski muzej in Muzej železarstva (Štauharijo) 
- Podzemlje Pece: čudovit izlet z vlakcem, kolesi ali s kajakom 
- Muzej Podzemlje Pece: ambientalna razstava "Tako so nekoč živeli knapi", je urejena v bivši upravno stanovanjski stavbi nekdanjega Rudnika svinca in cinka v Mežici, je del stalnih zbirk v okviru turističnega rudnika in muzeja. 
- Kužno znamenje Gornikov križ:iz 16. stoletja in je slopno znamenje. V njegovi neposredni bližini stoji tudi cerkev sv. Danijela. 
- Brusnikova hiša: iz 17. stoletja, z ohranjeno črno kuhinjo in krušno pečjo. 
- podajte se na Koroško planinsko pot po obronkih treh koroških dolin – Mežiške, Dravske in Mislinjske doline 
- v bližnjih Kotljah si lahko ogledate Prežihovo bajto, spominski muzej Prežihovega Voranca 
- Kolesarski parki: Bikenomad - Single trail park Jamnica; Flow Country Trail na Peci; Bike park Kope 
- Olimpline: spust poteka z Navrškega vrha nad Črno navzdol proti smučišču, pristajalna ploščad pa je v bližini kmetije Kogelnik. Jeklenica je dolga 1.260 metrov, najvišje nad tlemi boste 206 metrov. 
- Splavarjenje po reki Dravi: zapeljite se kot nekoč splavarji – na lesenih hlodih po Dravi! Nekoč so flosarji, kot so jim rekli v teh krajih, opravljali pomembno nalogo transporta lesa.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!