Prvi praktični priročnik za coaching v Sloveniji! - 90 % na elektronsko knjigo za razvijanje veščine coachinga za začetnike in profesionalce (368 strani): "100 najboljših vaj za coaching"!

Veliki elektronski priročnik za razvijanje veščine coachinga za začetnike in profesionalce!

8,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
88,10 €
-90%
Prihranek:
79,30 €
 
 

Biti dober coach pomeni, da je potrebno coaching izvajati v praksi. Pri sebi in pri drugih. Nenehno. Le kdo lahko postane svetovni prvak v plavanju, ne da bi redno treniral? Kdo lahko postane veliki pianist brez rednih vaj? In kdo lahko postane coach, ne da bi izvajal coaching ob vsaki priložnosti? Toda prav tukaj se začne začarani krog. Začetnik si želi izboljšati praktično znanje in veščino, toda kje naj najde pravo priložnost za coaching? Izkušen coach si zagotovo želi poglobiti svoje znanje in pridobiti še več praktičnih izkušenj, toda od kod naj dobi namige ali uporabne vaje za izvajanje coachinga, ki jih lahko nemudoma prenese v prakso? Si lahko pri tem pomaga s strokovno literaturo? Zagotovo. Knjiga 100 najboljših vaj za coaching ponuja prav to. Vaje, nasveti in praktični napotki ponujajo priložnost ne le za spoznavanje coachinga, temveč tudi za vadbo in pridobivanje izkušenj na tem področju.

Vsaka tematika obsega tako rekoč dve vaji - za vsakdan in za uporabo coachinga v praksi. Vsakodnevne vaje so narejene tako, da jih je mogoče vaditi kar v naravnih vsakodnevnih situacijah. Nekatere vaje lahko uporabite (neopazno) v pogovoru s prijatelji ali sodelavci. Druge so zastavljene kot zanimiv poskus coachinga samega sebe in kot vadba tistih elementov, ki jih boste pozneje uporabili pri coachingu drugih oseb. Od vadbe do coachinga v resničnih situacijah - vaje/priročnik za odlični coaching omogočajo/omogoča prav ta premik. Spoznali boste možnosti, ki jih posamezne metode nudijo v resničnem coachingu: kaj je namen posamezne metode, v kakšnih situacijah je ta metoda uporabna, kako jo uporabiti korak za korakom, kaj pri tem upoštevati, kje se skrivajo morebitne pasti. Na kratko so predstavljeni "cilji", ki jih s posamezno vajo lahko dosežemo, morebitne "priložnosti" in obstoječa "tveganja". Pri vsaki vaji je naveden tudi "praktični nasvet" - predlog, kako lahko metodo uporabite na bolj zanimiv način in jo prilagodite različnim situacijam. Zadnje poglavje je zastavljeno nekoliko drugače in namenjeno reševanju izzivov iz vsakodnevnega coachinga v praksi, kjer je prikazano, kako osvojene veščine iz predhodnih vaj med seboj povezati.

Obseg: 368 strani
Prevod dela: Martin Wehrle, Die 100 besten Coaching-ubengen

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Sanjska hiša za vašo punčko z LED osvetlitvijo

Vila je opremljena s številnim pohištvom, ki vaši omogoča neprestano oblikovanje novih interierjev!

Super cena
-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Ledeno pršilo za lajšanje bolečin v sklepih in mišicah (150 ml)

Sestavine z arniko montano in Harpagophytumom omogočajo takojšnjo pomoč!

Super cena
NOVO

Aparat za pripravo sladkorne pene

Pripravite XXL sladkorne pene samo v 3 minutah!

-69%