Dišeče presenečenje zanjo! - 58 % na ženski darilni komplet z žensko toaletno vodo BURBERRY - BODY (30 ml) + gel za tuširanje LACOSTE Joy of Pink + zapestnico! Zapestnica je na voljo v 2 barvah (črni in beli).

V tej ponudbi lahko izberete tudi ženski darilni set ELIZABETH ARDEN + zapestnica za 9,90 € in moški darilni komplet GIORGIO ARMANI – Acqua di Gio + Adidas gel za tuširanje za 24,90 €.

24,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
59,90 €
-58%
Prihranek:
35,00 €
 
 

Ženska toaletna voda znamke Burberry – Body je prišla na trg v letu 2011. Ikona blagovne znamke Burberry je lesni vonj parfumov, katerega zajema tudi model Body. Zgornjo noto sestavljajo zeleni apsint, frezija in breskva. Osrednjo noto dišave sestavljajo vrtnice in iris, spodnjo noto pa sandalovina, kašmir, vanilija, mošus in amber. Parfum je zelo primeren za vsakodnevno uporaba in uporaba. Parfum je tester, kar pomeni, da embalaža ni enaka tisti na trgovskih policah, medtem ko je vsebina identična, mogoče nekoliko bolj koncentrirana in obstojna, saj je namen testerja, da privabi nove kupce in jih osvoji s svojo dišavnostjo.
Parfum je TESTER, kar pomeni, da je škatlica (embalaža) navadna z deklaracijo (in ni enaka tisti na trgovskih policah), medtem ko je vsebina identična. Poleg parfuma lahko prejmete tudi izjavo o pristnosti izdelka.

V kompletu prejmete tudi gel za tuširanje Lacoste - Joy of Pink, ki je prišel na trg skupaj z istoimenskim parfumom Joy of Pink. Navdih za vznemirljiv vonj izvira iz razburljive eksotike koktejla Curaçao, ki je pisan, iskriv in kar prekipeva od energije. Joy of Pink se ponaša z razposajenimi citrusnimi notami in mladostnimi notami ženstvene potonike, ki se bohotijo na lahkotni in nežni mošusni osnovi. Gel za tuširanje Joy of Pink, v katerem je ujet enak lahkoten in brezskrben duh kot v najbolje prodajanih gelih za tuširanje Touch of Pink in Love of Pink, predstavlja privlačno poživljajoč dodatek kolekciji LACOSTE Pink Collection. Ta dinamičen gel za tuširanje ustvarja podobno nalezljivo vzdušje veselja, radosti in vznemirjenja, ki ga je moč začutiti v najbolj trdnih prijateljstvih med dekleti.
V darilni komplet spada tudi modna usnjena zapestnica, širša, v beli ali črni barvi (po izbiri, navedite svoj izbor ob pošiljanju podatkov). Zapestnica ima 3 nivoje (velikosti) zapenjanja.
Darilni komplet prejmete zapakiran v modni darilni embalaži, zelo primerno za darilo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-82%
-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Super cena
NOVO

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-73%
NOVO

Profesionalna naprava TENS za lajšanje bolečin

Terapija za lajšanje akutnih in kroničnih bolečin, glavobolov, išiasa, artritisa!