SUPER CENA za SILVESTROVANJE V BUDVI: 3x nočitev z zajtrkom v Vili Ljubanovič + ogled Budve in Dubrovnika + organizacija + lepe želje in drobne pozornosti Ojlinega dobrega moža!

Poslovite se od leta 2021 ob pestrem programu v Budvi!

Ojla: nepozabno silvestrovanje v Budvi
Ojla: nepozabno silvestrovanje v Budvi
Ojla: nepozabno silvestrovanje v Budvi
189,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Novo leto v Budvi!

Nič ni lepšega, kot se v prednovoletnem času sprehajati po mestu iz kamnitih kock in opazovati sijaj kamenja, zlizanega in zbrušenega od ljudi, vremena, časa, resničnih zgodb. Budva je biser črnogorskega primorja in v prednovoletnem času tudi središče najbolj pestrega dogajanja v tem delu Mediterana.
Se sprašujete, zakaj je Črna gora dobila takšno ime, kje so spali Rolling Stonsi, zakaj je Sveti Stefan zaprt, kje domuje Črni vranac, Skadarski krap, kako je Nilski konj prišel na obalo Skadra, ali proga Beograd-Bar še deluje… Tisoč vprašanj naj milijon odgovorov naredi. Lepi pogledi, zaustavljeni trenutki, kultura, kulinarika in številne možnosti za lep izlet in vstop v novo leto.

Zakaj z OJLO v Budvo na Silvestrovo?
• Zato, ker imamo priložnost pričakati Novo leto tudi ob bogati večerji in programu v toplih prostorih restavracije Zeleni Gaj.
• Zato, ker vam bomo poleg Budve na kratko pokazali tudi Dubrovnik.
• Zato, ker vas bomo po želji popeljali na Veliko črnogorsko turo.
• Zato, ker boste v dolini Neretve deležni lepe dobrodošlice.
• Zato, ker vas bo naša vodnica Polona razvajala z zanimivimi zgodbami.

Program potovanja
1. dan: 29.12., SLOVENIJA (KOROŠKA, MB, CE, LJ, NM), prevoz

Pozdrav naše ekipe, nočna vožnja…

2. dan: 30.12., DUBROVNIK- BUDVA, nočitev

Jutro nas bo pozdravilo v dolini Neretve, pričakal nas bo tudi Zvonko z dobrodošlico in mandarinami. Na poti proti Budvi se bomo na kratko ustavili tudi v Dubrovniku – mestu iz kamnitih kock. Časa ne bo veliko, pa vendarle ravno prav, da bomo z lokalnim vodnikom na hitro spoznali vse najpomembnejše točke, popili kavo in pogledali, kam se bomo spet vrnili. Popoldanski prihod in namestitev. Večerno dogajanje v mestu.

3. dan: 31.12., BUDVA, nočitev, zajtrk
Polona vabi na spoznavni ogled Budve po zajtrku, 31.12. ob 10.00. Na sprehodu in poti proti staremu mestu boste spoznali vse najpomembnejše točke. Dobimo se pred Vilo Ljubanovič, naš gostitelj in lastnik objekta Dragan Ljubanovič pa bo verjetno dodal še kakšno zanimivo informacijo. Popoldanske priprave na najdaljšo noč, kjer se bo veliko zanimivega dogajalo. Tisti, ki ste si rezervirali silvestrsko večerjo in dva dodatna obroka /z bonom lahko koristite kosilo ali večerjo/ ste se zagotovo dobro odločili, saj boste predvsem 31.12. uživali v odlični kulinariki, glasbi, restavracija pa stoji ob morju.

4. dan: 1.1., BUDVA-BOKA KOTORSKA, nočitev, zajtrk
Po poznem zajtrku gremo na fakultativni izlet “Velika črnogorska tura”: z avtobusom in našim vodnikom se bomo zapeljali v Cetinje, nekdanjo prestolnico Črne gore, kjer boste spoznali bogato zgodovino Črnogorcev. Kot pravijo oni, se vam bodo oči in srce napolnili s pokrajino, ki je razkošna in skopuška, siromašna in blagodejna… V Njeguših se suši in dimi največ pršutov in tam si bomo privoščili prigrizek. Nato se bomo po atraktivni panoramski cesti, kjer nam bodo odpirali dih jemajoči pogledi, spustili v KOTOR, mesto pod zaščito Unesca. Z domačinom bo pripravljen ogled srednjeveškega jedra: mestna vrata, urni stolp s sramotilnim stebrom, katedrala… Popoldne oz. večer bo spet zanimivo pred starim mestom.

5. dan: 2.1., POVRATEK PROTI DOMU, prevoz, zajtrk
Postanek v dolini Neretve. Poizkušanje mandarin in darov narave, nakupi… Prihod domov v poznih večernih urah.

RESTAVRACIJA ZELENI GAJ
Tam "nesramno" dobro kuhajo in pripravijo predvsem neverjetno dobro novoletno zabavo.Nahaja se na sami obali, cca. 300 m od starega mesta, idealno za uživanje ob kavi, za odhod na zabavo v staro mesto. Imajo odlično in raznovrstno hrano, pripravljajo tudi silvestrsko večerjo… Tukaj bomo imeli kosilo ali večerjo (lahko izbirate eno ali drugo, če ste doplačali za pol penzion). Za kosilo ali večerjo poleg juhe lahko izbirate med štirimi glavnimi jedmi. Priporočamo doplačilo za silvestrsko večerjo (aperitiv, hladna predjed, čorba, topla predjed, silvestrski krožnik narodne kuhinje, solata, polnočna čorba, glasba v živo). Vendar pa je število mest omejeno (max 50) in garantirano samo ob pravočasni /takojšnji/ prijavi.

NAMESTITEV
Vila Ljubanovič: cca. 400 m do plaže, 500 m do starega mesta, cca. 600 m do restavracije Zeleni gaj. Sobe lepo opremljene, klima gretje, minibar, SAT TV. 4-posteljne sobe imajo dve ločeni spalnici ter eno kopalnico. V Villi Ljubanovič imajo na NOVO dvigalo in restavracijski del, kjer bo postrežen zajtrk in kjer bomo uredili prvo druženje.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Vrsar, Hrvaška

Krasen pomladni oddih s polpenzionom za 2 osebi v Resortu Petalon 4*

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Bohinjska Bistrica, Slovenija

Oddih s kopanjem in savno v Bohinj Eco hotelu 4*sup

Pomladne ali prvomajske počitnice v enem od najlepših kotičkov Slovenije!