- 50 % na 1x paket tretmajev za preoblikovanje telesa (3x 60 min): maderoterapija - masaža z lesenimi valjčki (po 30 min) + limfna drenaža (po 30 min), v centru Bodylife na Ptuju!

Rezultati so takoj opazni in zavidanja vredni!

Center Bodylife: paket za preoblikovanje telesa
Center Bodylife: paket za preoblikovanje telesa
67,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
135,00 €
-50%
Prihranek:
67,50 €
 
 

Center Bodylife vam nudi popolno skrb za vaše telo in združuje vse na enem mestu. V njem se lahko preoblikujete, okrepite, razgibate, sprostite duha skozi masažne tehnike in nove tehnike sproščanja in se naučite zdravega vzorca prehranjevanja zase in za vso družino.

Maderoterapija je masaža z lesenimi valjčki. Izvira iz besede madera, kar v španščini pomeni les. Terapija z lesom ima starodavno poreklo v vzhodnih kulturah, kjer se leseni pripomočki uporabljajo pri izvajanju masaže. Je posebna tehnika kolumbijske masaže, namenjena odpravi celulita in preoblikovanju telesa. Z njo vplivamo na pospešitev cirkulacije in limfe v telesu. Vplivamo na razbijanje celulita in izboljšamo videz kože.

Maderoterapija (terapija z lesom) je tehnika masaže s poreklom iz Kolumbije, ki temelji na uporabi anatomsko izdelanih lesnih pripomočkov, ki naredijo terapijo 100 % naravno brez alergijskih reakcij. Maderoterapija predstavlja zelo učinkovito masažo in je namenjena ljudem z lokaliziranimi maščobnimi oblogami, celulitom in problemom z zatekanjem vode.

Kako deluje?
Leseni pripomočki omogočajo enakomeren pritisk na vseh predelih, tako lahko z njimi terapevt podre globlje kot z ročno masažo. Z valjanjem se pospešuje mikrocirkulacija, tekočina, ki je ujeta v medceličnem prostoru, se sprosti. S pospešitvijo limfnega sistema se poveča izločanje odpadnih snovi iz telesa. Z intenzivnim pritiskom z valjčki se razbijajo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobnih celic se sprosti maščoba, zmanjšuje se pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi, zaradi česa se stanje celulita izboljša.

Pressoterapija - mehanska limfna drenažaje neboleča, neinvazivna razstrupljevalna metoda zdravljenja. Gre za revolucionaren proces, ki spodbuja naravne telesne funkcije in je tehnika fizioterapevtskega izvora. Pogosto se uporablja pri zdravljenju ožilja za črpanje vode iz spodnjih okončin. To je odličen način zdravljenja celulita v spodnjih okončinah.

Učinki pressoterapije:
• Podvoji učinek telesne masaže
• Zmanjša kapilarno napihnjenost / oteklino
• Zmanjšuje edem ali otekanja nog
• Zagotovi takojšnjo udobje in lahkotnost
• Pomaga pri delovanja ledvic (slaba filtracija in vodno neravnovesje, lahko povzroči morebitno kopičenje velikih količin tekočine v tkivih)
• Pomaga pri zdravem delovanju srca, izboljšuje slab tonus kože
• Pomaga v predmenstrualnem obdobju (otekline med menstruacijo so povezane s tekočino, ki ohranijo učinke estrogena in progesterona. Pressoterapija v tem obdobju hitro reši težavo).

Revolucionarna tehnika v boju proti celulitu!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Masažno razvajanje v dvoje v soju svečk in kozarčku penine

Privoščita si sprostitev in razvajanje, ki si ga zaslužita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Keratinsko vihanje trepalnic

Dolgotrajen učinek!