Zdravje s krožnika! - 50 % na knjigo Zdravljenje z Gersonovo metodo - Gersonova terapija (Charlotte Gerson in Beata Bishop), mehka vezava, 434 strani.

V tej ponudbi lahko izberete tudi DVD z dokumentarnim filmom Čudovita resnica za 12,48 €.

14,97€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,95 €
-50%
Prihranek:
14,98 €
 
 

Knjigo sta napisali Charlotte Gerson, ustanoviteljica Gersonovega inštituta in hči zdravnika dr. Maxa Gersona, ter Beata Bishop, ki si je z Gersonovo terapijo pozdravila melanom. To je popoln vodič po teoriji in praksi terapije, ki jo je pred več kot 80 leti razvil dr. Max Gerson (1881-1959).
Knjiga sporoča, da je vedno bolj »umetna« in prehransko prazna sodobna hrana, polna toksinov, glavni vzrok naraščajočega števila bolezni. Knjiga ponuja rešitev v obliki briljantnega, skrbno zasnovanega prehranskega programa, ki odpravi temeljne vzroke bolezni in tako privede do trajne ozdravitve.
V nebo vpijoča sramota je, da se mora ljubljena oseba z rakom soočiti s kemoterapijo, obsevanjem ali celo z operacijo, ne da bi se nam sploh sanjalo, da že 70 let obstaja dokazano učinkovita alternativna terapija, s katero se je povsem pozdravilo na tisoče pacientov.

Zdaj lahko izveste, kaj so ti ljudje odkrili, in preberete zgodbe o ozdravitvah, ki sledijo ena drugi. To so zgodbe ljudi, ki so, kakor vi, iskali informacije o alternativnih terapijah za raka, in odkrili Gersonovo terapijo®. V eni sami knjigi so zbrane vse ključne informacije: kdaj je terapija nastala, kako deluje, zakaj telo začne tako hitro okrevati, zakaj je razstrupljanje jeter manjkajoči člen, zgodbe o ozdravitvah, pričevanja pacientov in še mnogo več.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena
Super cena
NOVO

Prenosnik HP EliteBook 840 G3 i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!