Učinkovita in enostavna zaščita pred različnimi vrstami okužb! - 50 % na paket 50 kosov medicinskih mask za obraz tipa IIR v 2 barvah, modri ali roza!

Maske iz kakovostnih, mehkih polipropilenskih ali celuloznih materialov brez neprijetnega vonja!

Paket 50 kosov medicinskih mask v modri ali roza barvi
Paket 50 kosov medicinskih mask v modri ali roza barvi
9,15€
    Kupi kupon
Vrednost:
18,30 €
-50%
Prihranek:
9,15 €
 
 

Kvalitetna medicinska maska za obraz  tip IIR - 3 slojna zaščitna maska za enkratno uporabo!
Maska se obrazu prilagodi z elastičnima trakovoma in žičko pri nosnem delu, s čimer je maska čim bolj učinkovita. Velikost maske je univerzalna in je primerna tako za odrasle in otroke. Maska je narejena iz netkane vlaknaste tkanine s 3. plastmi, je mehka in dihajoča in zagotavlja učinkovito zaščito. Material je brez kemičnega vonja, primeren tudi za občutljivo kožo.

Zaščita: antibakterijska zaščita
Velikost: univerzalna
Barva: modra ali roza
Uporaba: za enkratno uporabo

Uporaba: zaščitno masko lahko uporabite tudi kot alergijsko masko, sanitarno masko, za zaščito pred cvetnim prahom, za vrtnarska dela, za nego hišnih ljubljenčkov, čiščenje doma, itd.
Maske za obraz so izdelane iz kakovostnih, mehkih polipropilenskih ali celuloznih materialov.

Navodilo za uporabo
Najprej si dobro umijte roke z milom in vodo ali si jih razkužite z razkužilom.
Vzemite masko in jo dajte na obraz.
Z masko pokrijte obraz obraz od nosu navzdol, vključno z nosom ter si jo pritrdite z elastiko za ušesa.
Za dokončno namestitev maske morate obojestransko pritisniti na kovinsko žičko pri nosnem delu, da se bo maska idealno prilagajala anatomiji vašega obraza.

- maske so kvalitetne (se ne trgajo) in se lepo prilegajo obrazu
- maska je brez vonja in prijetna na dotik (ne draži kože)
- ugodna cena hitra dostava (izdelek je na zalogi)
- certificirana maska je izdelana v Sloveniji (CE, PEFC) STANDARD EN14683:2019+AC;2019

Kirurške maske
V skladu s standardom SIST EN 14683 Medicinske maske za obraz – Zahteve in preskusne metode, razvrščamo kirurške maske v naslednje kategorije: tip 1, tip 2 in tip 2R. Lastnosti kirurških mask glede na tip so predstavljene v spodnji preglednici (Preglednica 1). Kirurške maske tipa 1 nudijo najnižjo stopnjo zaščite, saj zaustavijo več kot 95 % mikroorganizmov in niso vodo odbojne, kar pomeni da ne ščitijo uporabnika pred vdorom tekočin iz okolice (kapljice pri kašlju, kihanju). Njihovo uporabo se priporoča zgolj za paciente in drugo osebje, z namenom da se zmanjša tveganje prenosa okužb v primeru epidemije ali pandemije in niso namenjene uporabi zdravstvenega osebja. Kirurške maske tipa 2 in 2R zagotavljajo več kot 98 % učinkovitost filtracije bakterij, kirurške maske tipa 2R pa so tudi vodo odbojne in zagotavljajo zaščito tudi pred vdorom tekočin. Te so namenjene uporabi zdravstvenega osebja v ambulantah, operacijskih sobah, itd. Ne glede na tip kirurške maske morajo slednje zadostiti tudi normativi o mikrobiološki čistosti, saj na površini proizvedene maske ne sme biti več kot 30 kolonijskih enot (CFU) na 1 g tekstilnega materiala.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!