Halogenski lonec za kuhanje brez maščob! - 52 % na 1x halogenski lonec, ki je hkrati funkcionalna pečica! Kuhajte zdravo brez uporabe maščob, pri tem pa prihranite čas in denar!

Kuhajte hitreje, varčneje in bolj zdravo!

46,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
99,00 €
-52%
Prihranek:
52,01 €
 
 

Halogenski lonec oz. funkcionalna pečica zagotavlja pripravo veliko bolj zdravih obrokov, kot ste jih vajeni, saj omogoča kuhanje povsem brez dodane maščobe. S tem neverjetnim izdelkom lahko pozabite tudi na neprijetne vonjave med kuho, saj je lonec ves čas kuhe tesno zaprt. Ker priprava hrane poteka s kroženjem vročega zraka, lahko jedi v loncu tudi pečete.
Lonec je enostaven za čiščenje in uporabo, saj je potrebno le nastaviti čas in temperaturo kuhanja! Steklena posoda lonca je odporna na visoke temperature, ker je prozorna, pa lahko tudi ves čas spremljate pripravo hrane. Kapaciteta lonca je kar 12 litrov, tako da lahko brez težav pripravite obrok za vso družino!

Z uporabo halogenskega lonca je lahko priprava hrane tudi do tikrat hitrejša kot pri običajni pripravi, pri tem pa se porabi tudi do 60 % manj energije. To pomeni, da boste z uporabo halogenskega lonca prihranili dragoceni čas in denar.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena
Super cena
NOVO

Prenosnik HP EliteBook 840 G3 i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!