-73% na 3 terapije za privlačno postavo (4v1), 60 min v Studiu lepote Cris: ultrazvočna kavitacija trebuha ali zadnjice, program biostimulacije (hitra izguba v cm in hujšanje), program tonifikacije (dvig&tonus kože) ter body wrapping kritičnega predela na bazi čilija, bršljana in kakava!

Pri tej ponudbi je na voljo tudi 1 terapija za 18,9 €.

Terapija oblikovanja telesa
Terapija oblikovanja telesa
49,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
189,00 €
-73%
Prihranek:
139,10 €
 
 

Preoblikovanje telesa, kot ga še niste bili deležni! Studio Cris, ki sledi zdravemu  življenskemu slogu, že vrsto let uspešno pomaga posameznicam, ki se odločijo narediti nekaj pozitivnega zase in za svoje zdravje.

Privlačen trebuh, čvrsta zadnjica....zdravje in vitalnosti...čvrsta koža, brezcelulita...samozavest vse v imenu zdravja in lepote, tokrat v eni sami terapiji kjer se menjajo programi kurjenja maščobe, drenaže, tonifikacije, oxigenacije...in še in še...

Občutek med tretmajem je prijeten, čuti se toplota in drsenje sonde po telesu. Z metodo ultrazvočne liposukcije (kavitacije) se razbijajo maščobne celice. Na ta način preoblikujejotelo. S pomočjo elektrostimulacije pa se sproži proces samo izločanja maščobnih celic. Koža postane elastična, bolj gladka, sveža, čvrsta, mladostna, napeta in z občutno manj celulita.

Dokazljivo najuspešnejša brez bolečinska alternativa kirurški liposukciji - brez uporabe kirurškega noža in bolečin. 

Ti programi lahko dosežejo več kot običajna telesna vadba, saj kot sem omenilav naši študiji: “ vse motorične enote v mišici (npr. tudi tiste, ki pri navadni vadbi niso aktivne) se lahko istočasno aktivirajo z enakim vzorcem aktivnosti«.

V 30 minutah lahko naredimo 6 različnih programov za različne dele telesa ( Primer: 1. Zmanjševanje obsega, 2. Tonus zadnjice, 3. Dvig prsi, 4. Učvrstitev rok, 5. Utrjevanje medeničnega dna, 6 lipoliza pasu) za TELO in / ali istočasno je možna tudi BIOSTIMULACIJA OBRAZA ( npr. nekirurški lifting). Za toliko različnih programov bi drugače potrebovali minimalno 3 ure. Programi so razdeljeni ne ženski in moški del.

V 30. minutah z močnimi Ultratone Futura Pro programi porabite 203 kcal.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

45-minutna masaža po izbiri MY WISH v salonu Presslight

Masaža, prilagojena vašim potrebam in željam!

Super cena
Oseb: 2
Velenje, Slovenija

Wellness razvajanje za 2 osebi v Hotelu Paka 4*

Čas je za romantiko!

Super cena
Oseb: 1
Miklavž, Slovenija

LVL lash lift - vihanje trepalnic v IK studiu!

Najhitreši tretma za vihanje trepalnic!