- 72 % na 250 milijonov let staro dediščino iz pramorja - himalajska fino mleta kristalna sol brez aditivov (6x 1 kg)!

Ponudba vsebuje: 6x 1 kg himalajske fino mlete soli za večnamensko uporabo.

6x 1 kg himalajske soli
6x 1 kg himalajske soli
9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
35,40 €
-72%
Prihranek:
25,50 €
 
 

Kristalna sol iz Himalaje je 250 milijonov let stara dediščina pramorja in je več kot le posebno živilo. Za naše telo je prav tako pomembna kot voda. Izvira iz časa, ko človek še ni onesnaževal okolja. Danes ni živila, ki bi bilo čistejše od soli. Vsebuje 84 mineralov in mikroelementov, iz katerih je zgrajeno človeško telo. Brez kalija in natrija, ki se nahajata v soli ne bi mogli ne misliti in ne delovati. Za vsak najmanjši proces v našem telesu je potrebna sol.

Kako uporabljati himalajsko kristalno sol?
Zunanja uporaba
:
- Slane kopeli - čas kopanja se začenja s 5 do 10 minut in ga podaljšamo na največ 20 min. Po slani kopeli priporočamo eno urni počitek, s primerno masažo pa koži vrnite maščobo.
- Solni obkladki z nasičeno raztopino soli.
- Inhalacija slanice - V lonec dajte 1-2 litra vode in kristalno sol, segrejte do vrenja, nagnite se nad lonec, pokrijte čez glavo z brisačo in vdihavajte solno paro do 15 min.
Notranja uporaba:
- Priprava nasičene slanice: V vodo damo himalajsko sol in počakamo 1 uro, da se raztopi. Ko se ne raztaplja več (soli v vodi je toliko, da se ne more v celoti raztopiti), je slanica nasičena in ni ne sol ne voda, ampak predstavlja višjo raven  energije. Slanica je sterilna in je uporabna neomejeno dolgo.
- Pitje slanice: Vsako jutro zlijemo eno ali dve čajni žlički nasičene slanice (s plastično in ne kovinsko žličko) v kozarec in dolijemo vodo. Najbolje je, da to raztopino pijemo na tešče.

Pomen soli za človeško telo
Temeljno spoznanje je, da danes s povprečnim prehranjevanjem vnašamo več soli, kot je potrebujemo, saj zaužijemo danes veliko prikrite soli v klobasah in mesnih izdelkih, sirih, kruhu, prigrizkih omakah in pripravljenih živilih. V taki soli manjkajo spremljajoči minerali in mikroelementi, ki jih najdemo v naravni kristalni soli. Če želite svojo hrano zavestno dobro pripravljati, se skušajte izogibati izdelkom s prikrito soljo in jih nadomestite s proizvodi, soljenimi s čisto himalajsko soljo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!