- 81 % na epilacijo za ženske z vrhunskim aparatom za trajno lasersko epilacijo No Vello, izbirate lahko med predeli: noge nad koleni ali noge pod koleni, v Laser centru Triniti!

Izberete lahko tudi ustnico, brado, podbradek, zalizce ali linijo trebuha za 7 € ali mini bikini predel ali pazduhe za 14 € ali brazilsko epilacijo za 18 €.

Epilacija z vrhunskim aparatom No Vello
Epilacija z vrhunskim aparatom No Vello
Epilacija z vrhunskim aparatom No Vello
28,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
150,00 €
-81%
Prihranek:
122,00 €
 
 

No Vello je vrhunski aparat za trajno lasersko epilacijo. V "Laser centru Triniti" se lahko rešite problema z dlakami po celem telesu najhitrejše, trajno in neboleče. Za nastanek in obstoj dlak so odgovorne papile dlake in ustrezen pretok hranil v njo. Za trajno odstranitev dlak so potrebni le ciljno usmerjeni ukrepi na papilo. Krvne žile v podkožni plasti papilo hranijo s hranili, ki so potrebna za rast dlak. S puljenjem se dlaka odstrani, vendar papila ostaja nedotaknjena. Kljub splošnemu prepričanju, korenina dlake ni odgovorna za ponovno rast dlak, temveč papila. Trajno odstranjevanje dlak poteka s pomočjo impulzne svetlobe, ki poteka skozi safir filter v kombinaciji z ultrazvočnim obsevanjem, s čimer se zmanjša pretok hranil do papile. Po prvih tretmajih postanejo dlake sprva tanjše in mehkejše, dokler se na koncu popolnoma in trajno ne uničijo.

Prve tri tretmaje se izvaja na vsakih 15 dni, ker se s tem postopkom zajame dvakrat več dlak, ujetih v prvi fazi rasti, potem se tretmaji delajo na 4 tedne, tako, da celoten postopek traja približno 3 - 4 mesece. S to lasersko tehniko zaključite postopek v najkrajšem možnem času. Starejši tipi laserskih sistemov in IPL sistemov, kjer je moč laserskega žarka zelo močna in je pogosto zelo boleča, traja šest mesecev do enega leta, zato se s tem poveča tveganje za poškodbe kože in nastanek opeklin.

Za najboljše rezultate je priporočljivo, da se pred začetkom tretmaja 2 tedna prej ne gre v solarij ter območje, ki bo tretirano, se 1 večer prej obrije ali se odstrani dlake z depilacijsko kremo in 2-3 tedne prej se preneha odstranjevanje dlačic s pinceto ali voskom.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!