- 50 % na BIO Ječmenovo travo z EKO certifikatom (prah, 250 g), ki velja za multivitaminski nadomestek, saj vsebuje več vitaminov in mineralov kot katerakoli znana hrana ali super hrana!

Obnovite telo in izboljšajte delovanje vašega imunskega sistema.

6,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
12,99 €
-50%
Prihranek:
6,49 €
 
 

BIO Ječmenova trava (z EKO certifikatom) velja za multivitaminski nadomestek, saj vsebuje več vitaminov in mineralov kot katerakoli znana hrana ali super hrana. Pridobiva se iz kaljenih ječmenovih semen. BIO Ječmenova trava v prahu vsebuje esencialne in neesencialne aminokisline, velike količine folne in pantotenske kisline ter veliko količino flavonoidov, vitaminov C, B1, B2, B12, karotenoidov, železa (petkrat več kot špinača), kalcija (30-krat več kot kravje mleko) in je bogata z bakrom, magnezijem, kalijem, manganom, cinkom in fosforjem. Poleg tega pa BIO Ječmenova trava prah vsebuje vse pomembne encime, s pomočjo katerih se hranilne snovi lažje absorbirajo. BIO Ječmenova trava podjetja Super Obrok ima certifikat o ekološki pridelavi, kot tudi večina ostalih izdelkov. Oglejte si več na www.super-obrok.si.

BIO Ječmenova trava, podjetja Super Obrok, pomaga pri krepitvi imunskega sistema in pri zdravljenju različnih obolenj. Pomaga pri vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi, pri prebavi in je odličen multivitaminski nadomestek, saj jo telo hitro absorbira. Primerna je za vse ljudi, tudi za otroke, nosečnice in starejše. Priporoča se za razstrupljanje, obenem pa pomaga pri kožnih boleznih, debelosti, astmi, sladkorni bolezni, slabokrvnosti, hepatitisu in uravnava kalcij v krvi. Je močan antioksidant, ki preprečuje prezgodnje staranje. Je močno bazična, kar pomeni, da vzdržuje ravnovesje med bazičnostjo in kislostjo v telesu. Nekateri raziskovalci zatrjujejo, da je ječmenova trava ena izmed najbogatejših živil na svetu. Njene dodatne pozitivne lastnosti so nižanje holesterola, krvnega pritiska, blaženje vnetij in preventivno delovanje pri nastanku srčnih bolezni.

V spletni trgovini s super hrano Super Obrok si lahko pogledate še našo bogato ponudbo ekološko certificirane, zdrave prehrane in super živil, ki obsega izdelke iz konoplje, kakava, kokosa ter drugo superhrano, kot je BIO Maca, BIO Ashwagandha, BIO Chia semena, MSM, BIO Acai prah, BIO Chlorella (Klorela) in ostalo. Na www.super-obrok.si vam je na voljo veliko izdelkov iz ekološke pridelave z BIO certifikati.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!