- 60 % na Sci-MX CLA (90 kapsul), formulo esencialnih omega 6 maščob za izgubo nakopičenega maščobnega tkiva, izboljšanje tonusa mišic ter pridobitev vitkejše telesne postave z nizkim odstotkom telesne maščobe. Vsebuje vitamin E, ki ščiti celice pred oksidativnim stresom!

Ob nakupu 2 kuponov je poštnina brezplačna.

19,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
49,98 €
-60%
Prihranek:
29,99 €
 
 

Sci-MX CLA vsebuje najvišjo koncentracijo dveh aktivnih CLA izomer c9, t11 in t10, c12, ki jih pridobivajo iz divjega žafrana in vsaka serija je testirana v laboratoriju, da je zagotovljena varnost in efektivnost njuno najvišje razmerje v prid prve. Za obe izomeri je ugotovljeno, da pomagata pri izgubi nakopičene telesne maščobe in povečanju čiste mišične mase (v primeru, da se udejstvujemo v treningu za pridobivanje mišične mase).

Kapsule so namenjene tako rekreativcem kot telesno neaktivnim posameznikom, ki želijo izgubitinakopičeno telesno maščobo in povečati mišični tonus kot tudi športnikom, ki želijo izgubiti nakopičeno telesno maščobo in ohraniti čisto mišično maso.

NETO KOLIČINA: 90 kapsul, zadostuje za 30 odmerkov

SESTAVINE: Konjugirana linolejska maščobna kislina (CLA) iz divjega žafrana, želatina (kapsula), glicerol (kapsula), Vitamin E.

HRANILNE VREDNOSTI: Na en odmerek: 3 kapsule; energijska vrednost: 30 kCal (27 kCal iz maščob), 0,72g beljakovin, 0g ogljikovih hidratov, 3g maščob. Na 100g: energijska vrednost: 712 kCal (27 kCal iz maščob), 17g beljakovin, 0,1g ogljikovih hidratov, 69g maščob.

PRIPOROČENA UPORABA: Zaužijte eno do tri kapsule trikrat dnevno, z ali po obroku.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-65%
NOVO

Komplet 4 okolju prijaznih žalnih svečk na keramični ploščici

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
NOVO

Univerzalni magnetni trak za pomoč pri pravilni drži

Prilagodljiva podpora za vaš hrbet, ki je nevidna pod oblačili! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!