- 50 % na paket super živil - odličen vir antioksidantov, vitaminov in mineralov: 1x BIO Kakav prah (200 g) + 1x BIO Kokosovo olje (500 ml), v spletni trgovini Super Obrok!

Povečajte telesno energijo in izboljšajte delovanje vašega imunskega sistema.

11,07€
    Kupi kupon
Vrednost:
22,14 €
-50%
Prihranek:
11,07 €
 
 
Ponudba zaključena

BIO Kakav prah je posušeno in polno fermentirano seme kakavovca. Je odličen vir antioksidantov ter vitaminov (A, B1, B2, B3, B5, C, E) in mineralov (kalcij, kalij, magnezij, baker, cink, mangan in železo). Je dober vir energije, saj vsebuje veliko ogljikovih hidratov ter nasičenih in nenasičenih maščobnih kislin. BIO Kakav je znan tudi po tem, da v možganih povečuje raven serotonina, hormona sreče, in epikatehina, ki ima ugodne vplive na srce in ožilje. Je naraven vir magnezija in antioksidantov. Pomaga pri povečanju telesne energije, izboljša človekovo razpoloženje in pomaga pri povečanju libida. Zaradi magnezija pomaga  lajšati bolečine pri menstrualnih krčih in deluje antibakterijsko. Kakav lahko dodate v jogurt, smoothi, sladoled, pripravite sladice ali pa ga uporabite pri katerikoli jedi.

BIO Kokosovo olje najkasneje v treh dneh po obiranju hladno stisnejo iz svežega kokosovega mesa, zato se v njem ohranijo vse hranilne snovi. Poleg nasičenih in nenasičenih maščobnih kislih je njegova glavna sestavina lavrinska kislina, ki deluje protivnetno, protiglivično, protibakterijsko in protivirusno. Poleg tega vsebuje pomembne vitamine (B1, B2, B3, B6, C, E) in minerale, folno kislino, kalij, kalcij, natrij, magnezij, železo, fosfor in cink. BIO Kokosovo olje je primerno za kuho, peko in cvrtje, saj ima visoko vrelišče in se med kuhanjem ne prežge. Pozitivno deluje na imunski sistem in pomaga pri težavah s holesterolom. Lahko ga uporabljamo tudi za masažo in pri negi kože. Ena izmed pozitivnih lastnosti BIO Kokosovega olja, da ob rednem uživanju pomaga izboljšati prebavo. Športniki ga zelo radi uporabljajo za povečanje vzdržljivosti. Primeren je tudi za dojenčke.

V spletni trgovini s super hrano si lahko ogledate še preostalo pestro ponudbo, ki obsega izdelke iz konoplje, kakava, kokosa ter drugo super hrano, kot je BIO Maca, BIO Ashwagandha, BIO Chia semena, MSM, BIO Acai prah, BIO Chlorella (Klorela) in ostalo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!