Luksuzni smučarski oddih v Alpah za 2 osebi! -68%: 3 dni/2 nočitvi paket: zajtrk, popoldanski snack, večerja 4-ih hodov, neomejen wellness, vrednostni bon 100€ v lepotnem centru, obisk sveta Swarovski, steklenica francoskega vina in sadje v sobo, v Hotelu Gutshof Zillertal****!

Plačajte 247,68€ za popoln paket uživanja in sproščanja, ki ga lahko koristite CELO LETO, v zasneženi Avstriji, v vrednosti 774€.

247,68€
    Kupi kupon
Vrednost:
774,00 €
-68%
Prihranek:
526,32 €
 
 

Pozabite na dnevno rutino in prepustite mislim, da odtavajo v Alpe! Ni vse zlato, kar se sveti, pravijo starodavne modrosti. In res je! Tam daleč se svetijo pobeljene Alpe in vrhunska smuka, potem se svetijo Swarovski kristali in seveda ste tukaj še vi, s svojimi očmi, ki se vam svetijo ob prebiranju teh vrstic, ko nezavedno že pakirate za zimsko smučarski in nadvse razkošni 3 dnevni oddih v Hotelu Gutshof Zillertal****, do koder ne boste potrebovali več kot bi porabili za vožnjo do Beograda ;). Tirolsko boste izkusili na pravi in prestižni način v dvoje z obilnim jutranjim zajtrkom, opoldanskim prigrizkom in večerjo štirih hodov. Dobro počutje boste še izboljšali v Figur Anti Aging Centru, kjer se boste z bonom v vrednosti 100€ razvajali z manikuro, pedikuro, masažami in še in še. Po neumorni smučariji, ki razpolaga s 700 km prog kar 366 dni to leto na pisti Hintertux glacier, za katero lahko karte kupite kar na recepciji hotela, bo ozebline pregnal neomejen dostop do bio savne, finske savne aroma tušev in turške kopeli.

Ker pa idilični ponudbi kar še ni in ni konca, se bosta lahko odpravila na vožnjo z mountainbike-i in si ogledala svetleči svet Swarovski kristalov.  V sobi vaju bo pričakala buteljka vrhunskega francoskega vina s sadjem, za vse internetne navdušence pa je poskrbljeno tudi z Wi-Fijem. Da vaju ne bi zajelo "tirolotožje" pa bosta domov odšla tudi z lastnim CD-jem tirolske glasbe. In kar je najboljše, kupon lahko koristite skoraj celo leto! Jujujuhuhu ;)

Hotel Gutshof se nahaja ob vstopu v dolino Tuxer, ki je le nekaj minut hoje stran od vaškega središča Mayrhofen. Njihove sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, kopalni plašč, pisalno mizo, WiFi internet, sef, SAT-TV, video, DVD video kanal, radio. Ali si želite dobrega psihičnega in fizičnega počutja? V hotelu imajo edinstveni kozmetični salon in medicinski spa, ki ponuja široko paleto zdravstvenih storitev in postopkov s katerimi vam pomagajo doseči popolno počuje. Stanje popolnosti in dobro počutje je njihova obljuba. Hotel ima tudi svoj vrt na katerem lahko večerjate in se prepustite romantičnemu vzdušju. Vrt je zasnovan po Feng Shui. Prepustite se Hotelu Gutshof in se sprostite ;)

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Pomladne počitnice za 2 osebi s polpenzionom v Grand hotelu Sava 4*

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Punat, Krk, Hrvaška

Wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Kanajt 4* na Krku

Preživite čudovit dopust na Krku. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Moravske Toplice, Slovenija

Prvomajski paket s polpenzionom in kopanjem; Hotel Vivat 4*, Terme Vivat

En otrok do 3,99. leta in en otrok do 11,99. leta BREZPLAČNO!