- 50 % na 1x naravno antioksidantno kavo Fitness Coffee (250 g, zadošča za 35 do 40 skodelic) z dodanimi zelišči in dišavnicami! Kava pomaga pri doseganju boljšega počutja, izgubi kilogramov in preprečevanju stresa.

Izberete lahko tudi 2x naravno antioksidantno kavo Fitness Coffee (2x 250 g) za 8,90 €.

Fitness Coffee, 4,9 eur
Fitness Coffee, 4,9 eur
4,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
9,90 €
-50%
Prihranek:
5,00 €
 
 

Ideja o novem tipu kave, ki bi bil edinstven te vrste ne samo po okusu in vonju, temveč bi vsebovala tudi zdravju koristne učinke izvira iz Italije. Med pitjem redne kave v najbližjem lokalu sta ga. Irina Tanina Micioni in Giulio Valter Micioni želela ustvariti varen proizvod, ki bo pomagal ljudem, da se bodo počutili bolje, da bodo v dobro fizični kondiciji in poleg tega izgubili še kakšen kilogram telesne teže.

Idejo sta tudi realizirala in jo poimenovala Fitness Coffee, ki je zaščitena - patentirana. Za patentom sledijo tisoče ur raziskav in na stotine italijanskih poznavalcev kave, katerih glevno vodilo je bilo "Kaj ponuditi kot zdrav in prvovrsten napitek v klasični lokalni kavarni?" Odgovor je bil v možnosti obogatitve naravnega antioksidanta ki ga vsebuje kava, da se le ta lahko spremeni v naravno in organizmu spodbujajočo pijačo.

Uživanje kave vam zagotavlja:
– bolj zdrav začetek dneva,
– manj kofeina na vsebnost skodelice,
– višji nivo energije ker deluje kot stimulans,
– pospešuje metabolizem,
– raztaplja maščobe v vašem organizmu,
– regenerira mišice po športni vadbi.

Način uporabe:
priprava kave je enaka pripravi vaše tradicionalne kave. Lahko se pripravlja kot espresso kava, turška kava, filter kava ... Za pripravo ene skodelice je predvideno uporabiti 6-7 g Fitness Coffee kave. Kavo je po odprtju potrebno shranjevati v hladnem in suhem okolju.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena

Paket 40 kondomov znamke Durex London

Zanesljivi kondomi priznane blagovne znamke!

-70%
NOVO

Raztegljiva prevleka za stol

Preprost in eleganten način za zaščito vaših stolov!

Super cena