Mega cena za pristno kitajsko zdravljenje! - 70 % na pregled in prvo terapijo akupunkture ali akupresure - edinstven sistem zdravljenja s tradicionalno kitajsko medicino, v Ljubljani, Mariboru, Celju ali Kopru!

Izboljšajte zdravstveno stanje po naravni poti!

18,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-70%
Prihranek:
42,00 €
 
 

Tradicionalna kitajska medicina je edinstven sistem zdravljenja, ki vključuje nauk o diagnostiki, vzrokih, nastanku in poteku bolezni ter metodah zdravljenja. Razvoj kitajske tradicionalne medicine traja že več kot 4000 let in združuje bistvo kitajske filozofije, kulture in znanosti. Kljub napredku moderne medicine danes uporaba tradicionalnih kitajskih metod zdravljenja v svetu močno narašča. Glavni vzrok za to je zavedanje o njihovi učinkovitosti pri zdravljenju širokega nabora bolezni.

Najpogostejši in najbolj znani metodi zdravljenja sta akupunktura in akupresura - kitajska medicinska masaža (tuina) ter zdravljenje s kitajskimi zdravili (gre za zeliščna zdravila pridelana na naravni bazi). Vsem metodam je skupno načelo zdravljenje po naravni poti, s katerim se vzpodbudi pravilno delovanje organizma.

Kako poteka pregled:
V ordinaciji je z vami simultani prevajalec kitajščine. Prevajalec vas spremlja k zdravniku in neposredno prevaja pogovor med vami in zdravnikom. Zdravnik vam izmeri globinski pulz na obeh zapestjih, pogleda oči, jezik, barvo kože itd. in vam zastavi določena vprašanja. Na podlagi opravljenega pregleda, vam poda diagnozo in sestavi načrt zdravljenja, ki vključuje število terapij in način zdravljenja. Na koncu vseh opravljenih terapij ste deležni končnega pregleda in posveta z zdravnikom.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Diagnostični pregled tradicionalne kitajske medicine

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije storitev tradicionalne kitajske medicine, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Spodnje Gameljne, Ljubljana

Hrustljava ocvrta postrv v gostilni Štirje ribniki v Spodnjih Gameljnah!

Dobrodošli v gostilni, obdani s štirimi ribniki, v katere priteka reka Gameljščica in se iztekajo v reko Savo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna antistresna terapija v masažnem salonu Balance

Povrnite telesu izgubljeno vitalnost!