Konec težav z napihnjenim trebuhom! - 60 % na paket kapsul Gasfar (32 mehkih kapsul) za blaženje in preprečevanje napihnjenosti in napenjanja brez stranskih učinkov, pri podjetju Sensilab!

Preprosta rešitev za napihnjen trebuh z znanstveno dokazanim delovanjem!

3,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
9,90 €
-60%
Prihranek:
6,00 €
 
 

Imate pogosto napihnjen trebuh? Vas mučijo neprijetni vetrovi? Izdelek Gasfar preprečuje občutka nelagodja v želodcu in črevesju pri ljudeh, ki imajo težave z napihnjenostjo in napenjanjem v predelu trebuha.

Če po obroku pogosto občutimo napihnjenost v trebuhu, napenjanje in vetrove, je čas da za težave poiščemo rešitev. Napihnjen trebuh se pojavi, kadar imamo v predelu trebuha ali v črevesju preveč ujetega zraka. Ta zrak se ne izloči, saj se nahaja v obliki drobnih mehurčkov, ki so pomešani s hrano. Če želimo odpraviti napihnjen trebuh lahko posežemo po dobro znani učinkovini simetikon.

Simetikon
, ki se nahaja v izdelku Gasfar, deluje tako, da razdre posamezne mehurčke in plinu omogoči, da se po naravni poti izločijo iz telesa. Tako na preprost način odpravimo napihnjen trebuh in preprečimo nelagoden občutek.
Simetikon ima znanstveno dokazano delovanje. Deluje tako, da zmanjšuje površinsko mehurčkov plina v želodcu in črevesju. Izdelek Gasfar tako:
- odganja vetrove,
- blaži napihnjenost in napenjanje (v predelu trebuha) in
- zmanjšuje količino plinov v prebavilih.

UPORABA: Izboljšanje prebavnih težav: spijte 1 do 2 kapsuli skupaj z velikim kozarcem vode po vsakem glavnem obroku. Samo za odrasle. Peroralno zaužitje. Ne priporočamo nosečnicam.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!