Za dober spanec! - 70 % paket kapsul proti nespečnosti Slipin Plus (20 kapsul) s kombinacijo dveh aktivnih sestavin (ekstrakt hmelja in aminokislina L-teanin) za boljši spanec, pri podjetju Sensilab!

Izboljšana sestava za kvalitetnejši spanec!

4,45€
    Kupi kupon
Vrednost:
14,90 €
-70%
Prihranek:
10,45 €
 
 

Nespečnost je pogostejša težava, kot si lahko mislimo. Podatki kažejo, da več kot 30 % odraslih ljudi trpi za nespečnostjo. Pri ženskah je problem z nespečnostjo dvakrat pogostejši kot pri moških. Nespečnost v 90 % muči tudi tiste, ki imajo katerokoli obliko depresije.

Nespečnost pomeni, da težko zaspimo in težko ostanemo v spanju. To potem vodi v slabo kvaliteto spanca in zjutraj smo nenaspani. O nespečnosti lahko govorimo, če imate naslednje težave: ležite dolgo časa v postelji in nikakor ne morete zaspati,spite le v kratkih intervalih in se spet zbudite,ste večino noči zbujeni,se počutite, kot da celo noč niste zatisnili očesa,se prezgodaj zbudite in ne morete zaspati nazaj.

Slipin Plus vsebuje kombinacijo dveh aktivnih sestavin: ekstrakt hmelja in aminokislino L-teanin.
L-teanin je aminokislina,, ki jo najdemo večinoma v rastlini čajevca (Camellia sinensis). Je glavna aminokislina v listih zelenega čaja in mu daje njegov značilni okus. Hmelj je rastlina, ki izvira iz Azije. Poznali so ga že Rimljani, ki so njegove mlade poganjke prodajali na tržnicah. Na območju Evrope so ga začeli za varjenje piva uporabljati v 11. stoletju. Hmelj so kasneje uporabljali v različne namene. Zelo znana je uporaba hmelja v dišavnih blazinah za boljše spanje.
NAČIN UPORABE:
Popijte 1 kapsulo dnevno eno uro pred spanjem z 2 dl vode. Kapsulo lahko tudi odprete in vsebino stresete v vodo ali primešate k hrani. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Kapsule ne vsebujejo glutena. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Nosečnicam in doječim materam odsvetujemo jemanje izdelka.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-75%

Notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Udobni zračni in mehki copati s potiskom

Udobnost in mehkoba na vsakem koraku! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Vibracijski pas Abdo Q InnovaGoods Sport Electrogym

Do želene postave na preprost način! Primerno za uporabo na področju trebuha, pasu, stegen, rok, ramen in hrbta!

-53%
NOVO

Brezžične bluetooth slušalke

Slušalke imajo ergonomski dizajn, ki omogoča, da jih nosite dlje časa brez neprijetnega tiščanja v ušesih. Kristalno čisti zvok, basi in do kar 100 ur v načinu pripravljenosti.

Super cena
NOVO

Prenosnik HP Elite x2 1012 G2, s 12,3" zaslonom na dotik

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!