Certificirani strokovnjaki za vidne rezultate! - 90 % na 12-delni paket oblikovanja telesa z Iskramedical kavitacijo: 4x kavitacija Iskramedical + 4x vakum tretma na predelu, kjer poteka kavitacija + 4x lipoliza z aktivatorjem kože + 1x gratis limfna drenaža, v Lepotnem studiu De Beauté!

Popolno oblikovanje vašega teleščka!

76,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
760,00 €
-90%
Prihranek:
684,00 €
 
 

Kavitacija je pojav, ki nastane pod vplivom nizkofrekvenčnega ultrazvočnega valovanja. Omogoča natančno odstranjevanje lokalnih maščobnih oblog in celulita na različnih delih telesa brez dolgotrajnega okrevanja.

Potek dela

S stranko se posvetujemo o njenih željah in opravimo natančne meritve (obseg, delež maščobe, mišiščne mase, visceralno maščobo...). Meritve so pogoj za efektivno terapijo. Določimo predel izvajanja UltraSonic kavitacije podjetja Iskramedical (s prejetim EC certifikatom kakovosti medicinskih aparatov). Na izbran predel nanesomo serum za aktivacijo lipolize na predelu kožne gube, ki pospeši mikrocirkulacijo. Sledi nanos ultrazvočnega gela in tretma Ultrasonic Kavitacije. Po prvem tretmaju sledi limfna drenaža s termo terapijo, ki še pospeši presnovo sproščenih maščob. Po vsakem tretmaju opravimo meritve obsega. V nosečnosti in času dojenja se kavitacija ne izvaja!

Izjave zadovoljnih strank:
1.) "Že dlje časa sem izbirala čas, ko bi pričela s hujšanjem, vendar neuspešno. Po prebiranju internetnih forumov sem se odločila za tretmaje kavitacij iskramedical. Želela sem varen, učinkovit tretma in imela nešteto vprašanj. V lepotnem Studiu sem prejela vse odgovore in točno tisto, kar sem potrebovala. Hiter rezultat (8 cm v štirih obiskih na predelu trebuha), ki je spodbudil tudi mojo željo po bolj zdravem načinu življenja Hvala vam, De Beaute!"
Tjaša, 32 let, Domžale
2.) "Vsako pomlad se odločim, da nekaj naredim zase tudi kozmetično. Pozimi telovadim manj ali nič, zato se mi zaradi načina dela na zadnjici in stegnih pojavlja celulit,večji obseg... Vsakokrat sem zadovoljna z rezultatom, ker sem bolj samozavestna skozi vse poletje"
Maja, 37 let, Ljubljana
3.) "Po nosečnosti se nisem mogla znebiti kilogramov okrog pasu. Prijateljica mi je svetovala de Beaute Studio. Ponudba je bila cenovno ugodna, zato sem se odločila za tretmaje. Že prvič sem bila navdušena nad pristopom in strokovnostjo nasploh. S pomočjo de Beauteja sem oblekla dve številki manjše hlače."
Polona, 41 let, Ljubljana

Limfna drenaža s presso terapijo
Sodobni način življenja prinaša množico neželenih vplivov na naše telo. Neprestani stres, malo ali celo nič fizične aktivnosti, neprimerna prehrana inpovečana telesna teža predstavljajo hudo obremenitev za naše telo. Posledice takega načina življenja so hitro vidne in včasih tudi boleče:
• slaba prekrvavitev tkiv – posebej nog, zadnjice in trebuha;
• kopičenje odpadnih snovi presnove, ki dražijo tkivo in povzročajo nastanekmanj kvalitetnega veziva;
• povečanje števila in velikosti maščobnih celic;
• otekanje nog;
• spremembe kože in podkožja – celulit;
• pojav novih krčnih žil in poslabšanje stanja obstoječih.
Presso terapija je 
primerna tako za preprečevanje kot za zdravljenje vseh teh stanjza vsako fizioterapevtsko enoto, bolnišnico, kozmetični salon, zdravilišče ali wellness center.

Lepotni studio De Beauté je kot lepotna oaza v centru Ljubljane. Prostor, kjer vam nudijo več vrst neg obraza in telesa, manikuro, pedikuro, depilacijo, dnevna ličenja, ličenja za posebne priložnosti, darilne bone ali morda le strokovni nasvet, kako negovati svojo kožo doma. Studio de Beauté združuje prestiž svetovnih lepotnih trendov z občutkom udobja in domačnosti. Delajo s priznanimi blagovnimi znamkami Rosactive, Payot, Neoderma, Afrodita Gold. 
Lepotni studio de Beauté boste zapustili prenovljeni in pripravljeni za vsako priložnost.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Diagnostični pregled tradicionalne kitajske medicine

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije storitev tradicionalne kitajske medicine, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Spodnje Gameljne, Ljubljana

Hrustljava ocvrta postrv v gostilni Štirje ribniki v Spodnjih Gameljnah!

Dobrodošli v gostilni, obdani s štirimi ribniki, v katere priteka reka Gameljščica in se iztekajo v reko Savo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna antistresna terapija v masažnem salonu Balance

Povrnite telesu izgubljeno vitalnost!