Ekskluzivno! Izkoristi Tušmobilovo ponudbo - 2 meseca brezplačne mesečne naročnine na kateri koli TUŠMOBIL FREE paket z mobilnikom po izbiri! Prihrani do vrednosti 80 €! Rezerviraj svoj kupon za 0 € za FREE paket z vezavo in občuti svobodo pogovorov, SMS-ov, MMS-ov in prenosa podatkov!

0,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
80,00 €
-100%
Prihranek:
80,00 €
 
 

S Tušmobilovim FREE paketom boste občutili svobodo! So veze, ki vas odprejo za nekaj novega, tiste, ki so stare in znane, tiste, ki prinašajo ogromnooo vprašanj, tiste, ki vam prinašajo nekaj nepričakovanega, ... in je Tušmobilova vezava, ob kateri se boste počutili svobodno, kot še nikoli. Če ste med tistimi, ki v poplavi paketov na trgu ne najdete najugodnejšega zase, imajo pri Tušmobilu rešitev - 4 nove FREE pakete, med katerimi bo vsak od vas zagotovo našel pravega zase. FREE paketi so enostavni, pregledni, predvsem pa cenovno ugodni. Prava osvežitev in pametna rešitev! V izbranih FREE paketih poleg brezplačnih minut v Tušmobil omrežju dobite tudi določeno število dodatnih minut v ostala omrežja, SMS in MMS sporočil ter prenos podatkov. V FREE paketih vam priporočamo izbiro 2 vročih telefonov že za 1€. V paktu FREE 15 vam ponujamo za 1€ LG Optimus HUB, v paketu FREE 20 pa HTC Wildfire S. Tušmobil vam zagotavlja kvalitetno pokritost Tušmobilovega omrežja po vsej Sloveniji - preverite jo tukaj. In še mali namig, da boš lahko koristil/a polna dva meseca brezplačne naročnine, jo skleni v prvih dnevih januarja 2012. Izkoristite svobodo, ki vam jo prinašajo FREE paketi ali pa svobodo podarite ;)

Že paket z najnižjo mesečno naročnino ponuja ogromno. V paketu FREE 5 so klici v omrežju Tušmobil po 0€, vsak mesec pa boste dobili še dodatnih 100 enot. Te lahko poljubno porabite za klice v ostala slovenska omrežja, SMS in MMS sporočila ali prenos podatkov (npr. vseh 100 enot za klice, 65 min za klice in 35 za SMS sporočila,...). Najzahtevnejši uporabniki boste preprosto navdušeni nad paketom FREE 40, ki prinaša praktično povsem brezskrbno uporabo vseh storitev. V paketu FREE 40 so prav vse storitve po 0€ - klici, SMS in MMS sporočila ter prenos podatkov v radijskem omrežju Tušmobila. V FREE paketih vam priporočamo izbiro 2 vročih telefonov že za 1€. V paktu FREE 15 vam ponujamo za 1€ LG Optimus HUB, v paketu FREE 20 pa HTC Wildfire S. V izbranem FREE paketu lahko tako prejmete mobilni telefon že za 1€ ali 25% popust na mesečno naročnino. Nadgradite svoj FREE paket z dodatnim paketom | prikaži...

Poslovne enote, v katerih lahko kupon unovčite: Tušmobil MMC LJUBLJANA, Bratislavska cesta 9, Ljubljana; Tušmobil MMC LJUBLJANA center, Wolfova ulica 4, Ljubljana; Tušmobil MMC MARIBOR, Na Poljanah 18, Maribor; Tušmobil MMC CELJE, Mariborska 128, Celje; Tušmobil MMC KRANJ, Cesta Jaka Platiše 18, Kranj; Tušmobil MMC NOVO MESTO, Topliška cesta 2, Novo mesto; Tušmobil MMC MURSKA SOBOTA, Lendavska 29d, Murska Sobota; Tušmobil MMC KOPER,  Ankaranska cesta 2, Koper.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Postira, otok Brač, Hrvaška

PRVOMAJSKI oddih s polpenzionom v krasnem Grand Hotelu View 4* na Braču

PRVOMAJSKE POČITNICE!

Prvomajski oddih v hotelu, kjer imajo vse sobe pogled na morje!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Novalja (Pag), Hrvaška

Aktivne počitnice v Liberty Plaza Hotelu 4* v Novalji

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!