- 74 % na knjigo Šamanova modrost avtorja Tonyja Samare (v preprostem angleškem jeziku), ki vam bo razkrila skrivnosti šamanskih tradicij in tehnik zdravljenja + sprostitveno-terapevtski CD! Poštnina je brezplačna.

Spoznajte starodavne modrosti, ki jih v današnjem svetu potrebujemo še bolj kot poprej!

6,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
27,00 €
-74%
Prihranek:
20,01 €
 
 

Izjemna priložnost za nakup uspešnice, ki na preprost način opisuje starodavne modrosti, ki so v modernem svetu vedno večjega pomena!

Shaman's Wisdom (Šamanova modrost) na preprost in praktičen način predstavi splošno šamansko znanje, ki se ga je Tony Samara naučil in ga izkusil, ko je raziskoval številne različne duhovne poti. Knjiga spregovori o prehranjevanju, o delu s sanjami, o štirih elementih in straneh neba in predstavi nekaj dihalnih ter telesnih vaj, s katerimi lahko podpremo duhovni razvoj. Dotakne se tudi številnih drugih tem, nas spomni na starodavne modrosti, ki jih v današnjem svetu potrebujemo še bolj kot poprej. Pomagajte si in spremenite življenje na bolje.

V knjigi Samara opisuje pot, ki ga je pripeljala do odkritja tradicij s katerimi je prepleten šamanizem plemena Huachuma. Šamanov svet je prežet s sožitjem in z enostjo ter v svojih snovnih in energetskih razsežnostih temelji na jasnih naravnih zakonih. Knjižno delo vsebuje doslej neobjavljene modrosti, ki jih že več kot 5.000 let ohranja manjša skupina ljudi. Njihova življenjska filozofija se dotika vseh vidikov življenja: od vzgoje otrok, do odnosov, telesnega in čustvenega dobrega počutja in razumevanja, kako lahko dobro počutje deluje kot orodje, s katerim razumemo utrip narave in občutimo enost vsega ter tako spoznamo, da smo del stvaritve, ki presega naše bitje. Šamanova modrost z obrazložitvijo filozofije in s praktičnimi napotki na preprost, a vendarle poglobljen način ponuja odgovore na vprašanja, ki so zelo dolgo burila človeškega duha, ter bralca spodbudi, da postane boljša oseba ter tako prispeva k izboljšanju človeštva. Opisane praktične energijske vaje pomagajo telesu, da se telesno, čustveno in duhovno prilagaja naravnim ciklom. Odkrijte, kakšna je prehrana, ki krepi tiste potrebne lastnosti, ki omogočajo optimalno rast in harmonično raven zavesti. Spoznajte, da svoboda temelji na pripadnosti vesolju, znotraj katerega je vse eno in znotraj katerega se v enem odraža vse. 

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-75%

Notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Udobni zračni in mehki copati s potiskom

Udobnost in mehkoba na vsakem koraku! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Močan drobilec za orehe in lešnike

Celotna kovinska konstrukcija odpirača za orehe je postavljena na trdno leseno podlago, ki ne le dobro in stabilno stoji na pultu, ampak je tudi enostavna za čiščenje in trpežna.