Super cena za 3-dnevni najem (2x nočitev) mobilne hiške za 4 do 5 oseb v Kampu Park Mareda ali Sirena v Novigradu! Ponudba velja za mobilno hiško Holiday home Classic v kampu Sirena!

Plačaj z MasterCard® in vrnemo ti 20 EUR + gratis napitek po izbiri (kava, čaj ali kakav)! Pri ponudbi je na voljo tudi oddih v Holiday home Premium Village (Mareda) za 195 € ali Holiday home Premium (Sirena) za 213 €!

Mobilne hiške Novigrad
Mobilne hiške Novigrad
Mobilne hiške Novigrad
Mobilne hiške Novigrad
Mobilne hiške Novigrad
169,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Plačaj z MasterCard® in dobiš:
20 EUR nazaj na 1nadan.si eDenarnico za vsak kupljen kupon
Brezplačen napitek po izbiri (kava, čaj ali kakav) pri ponudniku (dobite voucher, ki ga koristite v časi vašega bivanja).

Mobilne hiške Holiday homes Classic Sirena tvorijo zasebno naselje na južni, sončni strani kampa, v neposredni bližini  morja. Površine 24 kvadratov ima vsaka hiška pokrito teraso in prostor za vozilo na lastni parceli. Sprejme lahko do 5 oseb, nudiveliko udobja in brezplačen wi-fi. Vsak kotiček hiške je funkcionalen in premišljeno razporejen, tako da bo vaše bivanje kar se da udobno. Kuhinja je opremljena s hladilnikom, štedilnikom, napo, priborom za 5 oseb in vsem, kar potrebujete za prijeten dopust.
Sirena Premium Village
sestoji iz 31 novih, zelo udobnih hiškah površine 32 kvadratov, kapaciteta do 6 oseb. Vsak kotiček hišice je racionalno izkoriščen, s čimer je zagotovljeno prijetno bivanje. Hiške so opremljene z 2 sobama, kuhinjo in 2 kopalnicama z brezplačnim internetom. Kuhinja je opremljena s hladilnikom, štedilnikom in 4 plinskimi gorilniki, napo, priborom za 5 oseb in vsem drugim, kar potrebujete za udoben in sproščen oddih. Gostje imajo na razpolago 4 bazene površine 24 kvadratov. V bližini kampa Sirena je urejen novi kompleks Fun & beach Zone Punto Mare z atraktivnim plimnim kopališčem za odrasle in nekoliko manjšim kopališčem za otroke ter novimi zabavnimi vsebinami in gourment točkami.

Park Mareda Premium Village je organiziran kot vasica in sestoji iz 46 razkošnih hišk na večjih zelenih površinah. Hiške imajo površino 32 kvardatov, 2 kopalnici in 2 spalnici, kompletno opremljeno kuhinjo in imajo kapaciteto do 6 oseb ter brezplačni internet. Hiške so postavljene na atraktivni lokaciji v bližini vinogradov in oljk. V bližini je urejeno otroško igrišče, botanični vrt z avtohtonimi rastlinami, v sredini vasice pa je urejen skupni pokrit prostor z istrskim vodnjakom.
V kampu je tudi restavracija na plaži, bar, plesna terasa in športni center z igrišči za odbojko, tenis, mini golf, nogomet in košarko. V neposredni bližini kampa je trgovina in prodajalna sadja. V Holiday homes coni se nahajata 2 nova bazena površine 100 m2 i gourmet točka MarBar.

MasterCard® Poletje na Hrvaškem
Akcijo omogoča MasterCard®. V akcijo so vključene izbrane 1nadan.si ponudbe namestitev na Hrvaškem. Pri plačilu ponudbe z MasterCard® dobite darilo v hotelu in vrnitev dela kupnine na 1nadan.si eDenarnico. Darilo v hotelu prevzamete z vašim 1nadan.si kuponom. Povračilo kupnine na eDenarnico se izvede 15 dni po koncu trajanja ponudbe na portalu 1nadan.si. Trajanje akcije: Junij 2014


Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Piran, Slovenija

Krasne počitnice v tradicionalni piranski hiši v Butičnem hotelu PiranArt

Skok v pravljični Piran! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

LAST MINUTE oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Čatež, Slovenija

Mega sproščene počitnice na Termalni rivieri v Termah Čatež!

Na jesensko razvajanje v Terme Čatež!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Čatež, Slovenija

Oddih s kopanjem v Terme village – App Terme Čatež/lux

Preživite krasno jesen v prijetnem apartmaju in s kopanjem v zimski Termalni rivieri!