- 50 % na 1x pedometer (števec korakov) črne barve z baterijo LR44 + 1x svetlečo zapestnico za pohodnike in tekače s priloženo baterijo (na voljo v zeleni, rumeni ali rdeči barvi)! Poštnina je brezplačna.

Preštejte vaše porabljene kalorije med aktivnostmi, hkrati pa poskrbite za svojo varnost!

Pedometer, zapestnica za pohodnike in tekace
Pedometer, zapestnica za pohodnike in tekace
14,85€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,70 €
-50%
Prihranek:
14,85 €
 
 

SlapLit je zapestnica, ki se sama ovije okrog vaše roke oz. gležnja. Namenjena je vaši varnosti, saj bo poskrbela, da boste zvečer v temi ali zmanjšani vidljivosti vidni na več kot 300 m. Led svetleča zapestnica je namenjena, sprehajalcem, tekačem, kolesarjem, šolarjem na poti v šolo in vsem, ki ste zunaj ponoči ali ob zmanjšani vidljivosti. S svetlečo zapestnico SlapLit boste opazni že na daleč, vozniki vozil vas bodo videli že na oddaljenosti več kot 300 m. SlapLit svetleča zapestnica je univerzalne velikosti, saj se sama ovije okrog vaše roke ali noge. Varnost v prometu naj bo na prvem mestu, poskrbite, da boste vidni!

Pedometer šteje vaše korake, računa porabljene kalorije in oceni prehojeno pot. Napravica je primerna za sprehode, tek, službo, za merjenje kot zanimivost ali pa za motivacijo. Pedometer zazna tresljaje, zato si ga je mogoče najbolje pripeti za pas ob boke. Možni so trije načini štetja: kalorije, kilometri in milje. Pedometer ima na hrbtni strani sponko, ki je primerna za pritrditev za pas. Pedometer je najbolje nositi v vertikalnem položaju, saj tako najbolje zazna treslaj. Štetje je možno do 99999 korakov. Gumbek "reset" pritisnete za ponovno štetje od začetka, gumbek "mode" pa za spreminjanje načina štetja (koraki, pot v km ali miljah in kalorije). Samodejni vklop / izklop ob zaznavi tresljaja za varčevanje baterije. Pedometer je velikosti: 45mm x 35mm x 12mm in črne barve.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena
NOVO

Prenosnik HP Elite x2 1012 G2, s 12,3" zaslonom na dotik

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-50%
NOVO

Kvalitetna brisača Towel Turban

Zmanjšajte količino zavozlanih las in skrajšajte čas sušenja!

Super cena
NOVO

Družabno-miselna igra Kviz Slovenija in svet

Prvi slovenski izdelek, ki združuje kviz in potovalno igro!