Hitro in Okusno! - 50% na mešanico za pripravo sladoleda! Pripravite si premium sladoled kar doma! Izbirate lahko med 8 različnimi okusi: vanilija, kava, krema, sladoledna baza, lešnik, čokolada, limona ali jogurt!

Mešanica za pravi italijanski sladoled iz 100% naravnih sestavin in alpskega mleka. Ne vsebuje glutena, umetnih konzervansov in hidrogeniranih maščob. Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

4,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
9,90 €
-50%
Prihranek:
4,95 €
 
 

Mešanica za pravi italijanski sladoled iz 100% naravnih sestavin in alpskega mleka. Ne vsebuje glutena, umetnih konzervansov in hidrogeniranih maščob.

Mešanico preprosto vlijte v kateri koli stroj za sladoled, profesionalni zamrzovalnik, kuhinjski robot ali mešalnik in že v nekaj minutah lahko okusite pravi italijanski sladoled!

Vanilija 
Izrazita, nežno sladka aroma, zlate smetanaste creme vanilije. Kraljica okusov, žlahtnega značaja. Jemo ga lahko samostojno, lahko pa ga obogatimo s cimetom, ponudimo kot prilogo še topli jabolčni piti, dodamo v ledeno kavo, postrežemo z vročim sadjem, prelijemo v bučnim oljem, ali se poigramo s pečenim sladoledom.

Kava
Kava. Italijanska tradicija in strast. Diši kot nebesa. Je edinstvena, drzna, ko ob aromi enostavne zapreš oči. Poživlja, spodbuja in daje moč. Z njo lahko kušiš srečo. Odlična za pripravo ledene kave.

Krema
Smetanasta puhasta bela kraljica povezuje prijetno mlečno aromo in kremen okus. S svežo aromo poskrbi za značilen okus sladke smetane. Ima mehko, rahlo in enakomerno strukturo. Lahko jo obogatimo z igrivimi idejami dodatkov sadja, zabimb, oreščkov in čokolade,…ali še kaj kulinarično drznejšega.

Sladoledna baza
Baza, kakšen naj bo sladoled je ključnega pomena. Ta bo kremast, svilnat, vseeno čvrst in zelo italijanski. Okus sadja, ki ga imate najraje, pa dodajte kar sami. Sadje naj bo zrelo, sočno, takšno s katerim uživate ob zaužitju.

Lešnik
Izredna aroma kralja oreščkov, nas omami že z vonjem praženega sadeža lešnika. Polnost in intenzivnost tega okusa nam pričara praznično vzdušje in izboljša razpoloženje, vsekakor velja za nekaj posebnega, nepogrešljivega.

Čokolada
Okušanje čokolade je umetnost, pri kateri lahko uporabimo vsa svoja čutila. V tem črnem diamantu se prepleta sladkasto kremasta grenčica, ki zadovolji vsakega ljubitelja te sladke razvade.

Limona
Limona, sočna in drzna. Obenem nas posladka in osveži. Kiselkasta nota je tista, ki nas popelje v bogastvo citrusa in je blagodejna za zdravje in lepoto. Ima bogat razpon in je veliko več kot rumen, kisel sadež. Navdušila vas bo s svojo vsestransko uporabnostjo in postala nepogrešljiv del vašega vsakdanjika. Odlično se poda k bogatim in težkim sladicam, kot so baklava, nikakor pa ne boste zgrešili, če sebi in bližnjim ponudite limonin sorbet.

Jogurt
Čvrsta struktura, blagega okusa, kremast in prijazen zdravju. Naravnega in blagega okusa bo blagodejno vplival tudi za občutljivejše želodčke. Bogat z beljakovinami, zato je izvrstna sladica, skoraj brez greha.Odlično se poda k svežemu sadju z ščepcem medu

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!