Odpravite bolečine in omilite kronične bolezni! - 50 % za 5 obiskov Bemer terapije za izboljšanje mikrocirkulacije, ki je ključna za zdravje organizma in je klinično preizkušena!

Pomaga pri: artritisu, migrenah, bolečinah, poškodbah, celjenju ran, kožnih bolezni...

29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-50%
Prihranek:
30,10 €
 
 

Revolucionarna TERAPIJA BEMER nam zdaj lahko pomaga, da odpravimo energetski primanjkljaj prav v vsaki celici v telesu, tako da pospeši mikrocirkulacijo, ki je najpomembnejša funkcija človeškega krvnega obtoka. 

Mikrocirkulacija poteka v izpopolnjenem in zelo razvejanem sistemu najmanjših žil. Po njem se z mikrocirkulacijo prenašajo življenjsko pomembne snovi, pri čemer kri tkiva in organe oskrbuje s kisikom in hranili, odnaša odpadne snovi, nastale med presnovo, in krepi imunski sistem. Pri šibki ali moteni mikrocirkulaciji se celice hitreje starajo, poleg tega pa se lahko razvijejo številne motnje in bolezni.

Približno 74 % prekrvavitve poteka v najmanjših žilah. V okviru te tako imenovane »mikrocirkulacije« se kri pretaka po arteriolah, kapilarah in venolah. Naravno ritmično spreminjanje njihovih prerezov (vazomocija) uravnava porazdelitev krvi po velikanski mreži kapilar. Pri zdravih ljudeh vazomocija poteka približno 3x na minuto, pri bolnih ali obolelih pa samo še enkrat na 10 minut. Ta prepočasen »ritem« je treba zato spodbuditi oz. normalizirati na način, ki je podoben »spodbujevalniku mikrožil«.

KAKO DELUJE?
Terapija deluje na popolnoma neboleč način in nima dokazanih stranskih učinkov. V uporabi je na klinikah in zdravstvenih domovih že 15 let in je prejela mednarodno priznanje za tehnološko dovršenost na medicinskem področju.

V katerih primerih je Terapija Bemer uporabna?
Uporablja se kot zdravstvena preventiva, za komplementarno zdravljenje bolezni, pri študiju in športu. Še posebno uspešna se je izkazala kot dopolnilno zdravljenje pri alergijah, artrozi, artritisu, astmi, motnjah prekrvavitve, sladkorni bolezni, kožnih boleznih, motnjah krvnega obtoka, migreni, zdravljenju bolečin, presnovnih motnjah, boleznih opornega/gibalnega aparata, motnjah spanja, motnjah potence, celjenju ran itd …

KAKO DOLGO TRAJA TAKŠNO ZDRAVLJENJE?
Priporoča se vsaj 10 terapij po 20 min, ki se jih opravi v roku 2 – 3 tednov, v tem času bo večina ljudi opazila izboljšanje v splošnem počutju kot tudi v specifičnih primerih. Boleče poškodbe je mogoče izboljšati v nekaj terapijah, v kroničnih primerih pa lahko traja 4 – 6 tednov za trajnejši napredek.

JE TAKŠNO ZDRAVLJENJE VARNO?
Terapija nima nobenih znanih stranskih učinkov. Med terapijo se boste počutili sproščeno, nekateri pa boste morda čutili rahlo skelenje, kar je posledica izboljšanja krvnega pretoka. Uporaba je varna tudi v nosečnosti. Pomaga, da zdravila, ki jih morda že jemljete, delujejo bolj učinkovito.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Tajska masaža z olji v masažnem salonu Golden Buddha

V tej ponudbi so na voljo tudi druge masaže, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana-Šentvid, Slovenija

Paket vrhunskih tretmajev za preoblikovanje telesa v Timeless centru

Kombinacija različnih metod zagotavlja vidne rezultate že po prvem obisku!

Super cena
Oseb: 4
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zasebno razvajanje v savnah Športnega centra Squashland

Nepozabno uživanje v prijetnem ambientu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna masaža po izbiri v Masažno terapevtskem centru Asklepij!

Masažno razvajanje!