Za dober zakon! - 50 % na online tečaj za pare – Temelji dobrega partnerstva z Evo Erpič! Tečaj zajema 5 modulov: pričetek skupne poti, kako vzdržati, kako razumeti in rešiti konflikte, spolnost in zavestno partnerstvo! Kombinacija video vsebin, vaj oz. kviza + GRATIS Q&A!

Vsaka pot v dvoje je lepša!

84,00€
Kupi kupon
Vrednost:
168,00 €
-50%
Prihranek:
84,00 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,42€ na eDenarnico
4
rezervirani kuponi
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 
  • Kuponi so unovčljivi do 9. 11. 2021.
  • Možnost menjave kupona za darilni bon.
  • Obvezna predhodna prijava s šifro kupona preko e-maila: info@evaerpic.si ali na telefon: 041 410 843.
  • Odpoved rezervacije vsaj 24h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.
  • Ponudba vsebuje: online tečaj za pare – Temelji dobrega partnerstva z Evo Erpič. Tečaj zajema 5 modulov: pričetek skupne poti, kako vzdržati, kako razumeti in rešiti konflikte, spolnost in zavestno partnerstvo. Vsak modul vsebuje vsaj 3 kratke video vsebine, vajo oz. kviz. Par prejme tudi potrdilo o opravljenem tečaju + gratis 30-minutni online posvet v obliki Q&A. Tečaj je na voljo za večkratni ogled.

Tečaj zajema 5 modulov: pričetek skupne poti, kako vzdržati, kako razumeti in rešiti konflikte, spolnost in zavestno partnerstvo. Vsak modul vsebuje vsaj 3 kratke video vsebine, ki so zelo razumljive, praktične, uporabne, kratke in jedernate. Na koncu vsakega modula je vaja ali kviz. Par prejme tudi potrdilo o opravljenem tečaju. 

Tečaj je na voljo za večkratni ogled, delata lahko v svojem ritmu, začneta kadarkoli želita, saj je prednost da te priprave niso vezane na skupino ali predavatelje, ampak sta sama tista, ki določata, kdaj si bosta vzela 5 minut za partnerstvo. 

Eva Erpič, predsednica društva Človeška toplina, avtorica knjige “Kako te imeti rad?”, predavateljicaorganizatorka dogodkov za partnersko rast, avtorica radijskih oddaj. Izvaja zakonsko in družinsko terapijo. Osredotočila se je na raziskovanje partnerske intime, vse od spoznavanja, do vzpostavljanja globine in spolnosti. Zakonski odnosi so lahko nekaj najlepšega in najbolj izpopolnjujočega, če smo jih pripravljeni graditi. V nasprotnem primeru si postanemo neznanci ali pa celo največji sovražniki. Svoje delo uradno opravlja že več kot 6 let, vendar je v družinsko društvo vpeta že od 13. leta starosti. Terapije izvaja za tiste, ki so "večno samski", večkrat zapuščeni, si želijo partnerstva ter jim pomaga vzpostaviti intimo, ki jo potrebujejo. Dela tudi s pari, ki so v stiski ali pa si samo želijo vzpostaviti trdne temelje za odnose, dela z najstniki, ki so v stiski. Eva Erpič je tudi avtorica knjige »Kako te imeti rad?«, avtorica oddaj Minutke za družino, organizatorica dogodkov za pare Tančice intime ter trenutno voditeljica oddaj Minutke za intimo na Youtube kanalu.

Podrobnosti o ponudniku

Društvo Človeška toplina, online tečaj

Šmartinska 106
1000 Ljubljana
Slovenija

041 410 843
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 81

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate tudi v NOVEM PROMOCIJSKEM VIDEU! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
Rezerviranih 11

Čiščenje zobnega kamna in poliranje zob

Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Rezerviranih 9

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.

-58%
Rezerviranih 2
NOVO

Vgradnja vrhunskega zobnega implantata

Zagotovite si vrhunski zobni implantat priznanega proizvajalca za izjemno ceno, v katero je vključena tudi brezplačna RTG ali CT analiza!

-95%
Rezerviranih 3
NOVO

Vgradnja in predelava avtomobila za vožnjo na plin

Takoj plačate vrednost kupona 1nadan.si, 46,90 €. Razliko 600 € (za Versus PRO) do polne cene (1500 €) plačate direktno ponudniku! Možna tudi druga doplačila za različne tipe avtoplinskih sistemov!

-96%
Rezerviranih 1