- 63 % na dodatek k prehrani Ultra pure Micronized Pharmacy Grade Glutamine (500g) za krepitev mišične mase! Ob nakupu katerih koli 2 izdelkov iz povezanih ponudb je poštnina brezplačna.

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi dodatek k prehrani Sci-MX Creatine Monohydrate (1000g) za 24,99 € ali Diet Pro Meal (1000g) za 24,99 €.

19,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
54,99 €
-63%
Prihranek:
35,00 €
 
 

Želite v krajšem času doseči več?

L-Glutamin, aminokislina, ki se nahaja v prosti obliki in je najpogostejša aminokislina, ki je prisotna v skeletnih mišicah. L-Glutamin krepi mišično tkivo s tem, da zavira razgradnjo mišičnih beljakovin (mišične mase) preko zadrževanja dušika, sinteze glikogena in sinteze beljakovin. L-Glutamin pospeši rast mišic in skrajša regeneracijo - čas okrevanja mišic po telesni aktivnosti. L-Glutamin pomaga pri oskrbi in razstrupljanju možganov. Koristni učinki L-Glutamina na mišično in možgansko tkivo naredijo L-Glutamin za nepogrešljiv dodatek vsakega športnika, rekreativca ali posameznika, ki želi živeti zdravo.

Priporočena uporaba: Zmešajte 1 čajno žličko (5g) z 2,5 – 3dcl vode in zaužijte pred in po telesni aktivnosti. Za optimalne rezultate lahko zaužijete še en odmerek neposredno pred spanjem. Ultra čisti mikroniziran L-Glutamin se zmeša v trenutku in ker je brez okusa, ga lahko zmešamo skupaj z beljakovinami, ogljikovimi hidrati, itd..

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Komplet kondomov Durex London (30 kosov)

Zanesljivi kondomi priznane blagovne znamke! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi drugo opcijo, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Super cena
NOVO

Paket 40 kondomov znamke Durex London

Zanesljivi kondomi priznane blagovne znamke!