- 50 % na paket revolucionarnih plastičnih gumic za lase InvisiBobble Traceless Hair Ring, ki ne puščajo sledi (6 gumic različnih barv v odtenkih svetla/temna: črna, rjava, rdeča, roza, modra, zelena, lila, rumena ali bela)! Poštnina je brezplačna.

Nepogrešljiv pripomoček za vaše lase!

3,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
7,80 €
-50%
Prihranek:
3,90 €
 
 

Zahvaljujoč svoji edinstveni obliki drži elastika lase odlično skupaj in hkrati ne pušča sledi! Elastiko Traceless Hair Ring lahko nosite ves dan v laseh in po tem, ko jih razpustite, ne boste opazili nobenih sledi. Elastika je narejena iz plastike in njena oblika spominja na neskončno spiralo. Elastika zagotavlja neenakomeren pritisk po obodu konjskega repa, zahvaljujoč česa omogoča, da lase trdno držijo brez odvečnega stiska. Vašim lasem torej omogoča v nasprotju z navadno elastiko mnogo več prostora. Lasje se ne trgajo in ne lomijo. Elastika InvisiBobble Traceless Hair Ring je primerna za vse tipe in gostote las. Če elastike trenutno ne nosite v laseh, jo lahko nosite na zapestju kot stilsko zapestnico. Stranka prejme 6 komadov gumic za lase različnih barv.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Komplet kondomov Durex London (30 kosov)

Zanesljivi kondomi priznane blagovne znamke! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi drugo opcijo, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Super cena
NOVO

Paket 40 kondomov znamke Durex London

Zanesljivi kondomi priznane blagovne znamke!