Posebna mega ponudba z nagradno igro! - 51 % na mobilni telefon Sony Xperia M, črne barve (operacijski sistem Android 4.1.2, dvojedrni 1GHz procesor, fotoaparat z ločljivostjo 5.0 milijona slikovnih pik, do 4GB internega pomnilnika)!

Izmed vseh kupcev* bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel Sony tablični računalnik Xperia Tablet Z 4G (črne barve)!

Zagotovite si nov pametni telefon Sony Xperia M!
Zagotovite si nov pametni telefon Sony Xperia M!
129,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
269,99 €
-51%
Prihranek:
140,00 €
 
 
Ponudba zaključena

S svojimi osupljivimi barvami in Sony OmniBalance zasnovo bo ta tanek NFC telefon naravnost blestel v vaši dlani. Združen z visokokakovostnimi detajli v inovativnem skeletnem ohišju boste odkrili pametni telefon, ki ni le čaroben, ampak tudi lep. Zrcaljenje na dotik z NFC tehnologijo vam omogoča, da uživate v vsebini iz vašega pametnega telefona na vašem televizorju. Z NFC telefonom se samo dotaknete vašega BRAVIA ® daljinskega upravljalnika in že boste uživali v fotografijah, igrah ali filmih na velikem zaslonu. Ali komaj čakate da začnete svoj nočni pohod? Zahvaljujoč čarobni NFC One-Touch tehnologiji lahko predvajate glasbo iz vašega Xperia NFC telefona na Sony Bluetooth zvočniku. S hrbtno stranjo vaše Xperie M se le dotaknite NFC antene v zvočniku in že boste zaslišali glasno glasbo. S Sonyjevo zabavno tehnologijo boste vsebino spremenili v doživetje. Z Xperio M lahko sedaj v teh še dlje uživate v teh doživetjih, saj podpira baterijski način STAMINA. Z zadnjo različico te Sonyjeve tehnologije za upravljanje baterije se čas pripravljenosti vašega telefona podaljša celo za štirikrat ali več, saj tehnologija samodejno ugasne aplikacije, ki praznijo baterijo, kadarkoli je zaslon ugasnjen, in jih ponovno aktivira, ko je zaslon ponovno prižgan. Sonyjeve medijske aplikacije na pametnem telefonu Xperia M nudijo izkušnjo zabave med mobilnimi, tabličnimi, namiznimi in konzolnimi platformami. Aplikacije WALKMAN, Album in Filmi prinašajo spletne in nespletne vsebine skozi dostopno točko, z novimi načini uživanja in deljenja vsebin. 

Glavne značilnosti:
- Operacijski sistem Android 4.1.2 
- Procesor: 1GHz Qualcomm dual-core 
- Tipkovnica (na zaslonu, QWERTY)
- Fotoaparat z ločljivostjo 5.0 milijona slikovnih pik 
- HDR tehnologija 
- 10,16 cm (4") FWVGA zaslon 
- Baterijski način STAMINA za optimalno delovanje baterije 
- NFC tehnologija 
- Tržnica Play 
- 4x digitalna povečava 
- FM radio z RDS 
- 3D igre 
- Samodejno obračanje slike Bluetooth 
- aGPS 
- Wi-Fi 
- DLNA Certified 
- Google Voice Search 
- Google Maps
- Teža in dimenzije: 115g 124 x 68 x 9.3 mm
- Zaslon: 10,16 cm (4”), 854 x 480 slikovnih pik, 16.777.216 barv TFT, kapacitativen, večprstna uporaba, steklo odporno na praske
- Pomnilnik: Interni spomin telefona 4 GB, RAM: 1 GB, razširitveno mesto microSD, sprejme do 32 GB

NAGRADNA IGRA (Splošni pogoji sodelovanja): Vsi, ki boste kupili kupon, sodelujete v nagradnem žrebu: 1 x Sony tablični računalnik Xperia Tablet Z 4G (črne barve). Nagradna igra se z žrebanjem nagrajencev zaključi 30. 6. 2014 ob 13. uri. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije.  Nagrajenec/ka bodo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen/a po elektronski pošti. Vsi sodelujoči, ki so izžrebani kot nagrajenci, izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka na blogu 1nadan.si, Facebook strani 1nadan.si in v e-poštnih sporočilih, ki bodo poslana z namenom obveščanja vsem sodelujočim, za kar od organizatorja ali izvajalca ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine. Vsi nagrajenci bodo objavljeni na Facebook strani 1nadan.si najkasneje v roku 7 dni po zaključku nagradne igre. Nagrajencu bo nagrada izročena s strani izvajalca. O načinu in kraju ter času prevzema nagrad bo nagrajenec obveščen s strani izvajalca preko e-pošte najkasneje v roku 14 dni po zaključku nagradne igre. Če se nagrajenec na obvestilo o prevzemu nagrade ne bo odzval (npr. posredoval zahtevanih podatkov v pisni obliki ali preko e-pošte ali po telefonu) v roku 14 dni od prejema obvestila (ali v drugem roku, ki bo naveden v obvestilu), ali pa nagrade ne bo prevzel, kot je bilo v obvestilu navedeno oziroma se bo nagradi odpovedal, bo izgubil pravico do nagrade. V tem primeru se nagrada ne podeli. Organizator in izvajalec bosta osebne podatke skrbno varovala, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) (Ur. l. RS, št 94/2007-UPB1) in Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom) (UR. l. RS, št. 13/2007-UPB1, 110/2009). Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv izvajalca in organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. ali TOPTIME d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. *Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom 1nadan.si kupona. V žrebu sodelujete lahko tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom "SONY" na MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Organizator nagradne igre je TOPTIME d.o.o..

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Komplet kondomov Durex London (30 kosov)

Zanesljivi kondomi priznane blagovne znamke! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi drugo opcijo, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Super cena
NOVO

Paket 40 kondomov znamke Durex London

Zanesljivi kondomi priznane blagovne znamke!