- 57 % na srebrne uhane "Swarovski heart" (925) + darilni mošnjiček, v spletni trgovini Diamantko.si! Izbirate lahko med 7 različnimi barvami. Poštnina je brezplačna.

Ponudnik bo od vsakega prodanega para uhanov namenil 1 € v dobrodelno akcijo zbiranja pomoči žrtvam poplav na Balkanu!

12,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,50 €
-57%
Prihranek:
17,60 €
 
 

Poudarite ženstvenost in osvežite svoj stil s čudovitimi srebrnimi uhani Silver 925 s Swarovski elements kristali v obliki srca!

Modni in elegantni uhančki se bodo lepo prilegli prav vsakim ženskim ušesom, saj je njihova preprostost, a obenem elegantnost tisto, kar poudari lepoto in preusmeri pozornost tja, kamor vi želite! Vsaka izmed pripadnic nežnejšega spola si želi imeti v svoji kolekciji nakita srebrne uhane, ki izražajo klasiko, eleganco, romantičnost; poleg tega pa so primerni za vse priložnosti. Če kot piko na i dodamo še Swarovski elements kristale, gre za popolno kombinacijo stila in glamurja. Uhani se bodo lepo podali tudi k vašim dnevnim oblačilom. Modni in elegantni uhančki bodo vedno v modi, saj je to nakit, ki s svojo obliko in ženstvenostjo poudari večno lepoto. Poleg uhančkov pa boste zraven prejeli še lično darilno embalažo, zato so primerni tudi kot darilo.

Od vsakega prodanega izdelka bo ponudnik namenil 1 € žrtvam poplav na Balkanu!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Komplet kondomov Durex London (30 kosov)

Zanesljivi kondomi priznane blagovne znamke! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi drugo opcijo, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Super cena
NOVO

Paket 40 kondomov znamke Durex London

Zanesljivi kondomi priznane blagovne znamke!