- 66 % na celostno bioresonančno diagnostiko in eno BICOM terapijo, testiranje: cvetni prah, glivice, bakterije, težke kovine, pesticidi, alergeni v prehrani, stanje po 5. elemetnih, hormonsko stanje.

Pozdravite ali omilite simptome alergijskih stanj in se pripravite na poletje.

Bioresonancna terapija
Bioresonancna terapija
29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
90,00 €
-66%
Prihranek:
60,10 €
 
 

Preženite kandido, alergije, bolečine in aktivirajte zdravo energijo!

Z bioresonančno metodo zdravljenja boste veliko prej in uspešno uravnovesili črevesno floro in s tem tudi presežno glivico kandido. Prav tako se iz telesa čistijo razni drugi strupi in težke kovine, prenehajo pa tudi moteče alergije. Prav tako se zmanjšajo/odpravijo bolečinska stanja in vse energetske blokade. Nič v našem telesu ni namreč osamelec, vse je povezano in zato je potrebno pri vsakem zdravljenju telo dobro podpreti v smislu zdravih energij, opraviti zdravo razstrupljanje, uravnovesiti prehrano glede na vaš tip in glede na letni čas. Dejstvo je, manj imate v telesu strupov, bolj ste zdravi. Verjeli ali ne, tudi alergije se pokažejo v milejši obliki ali celo popolnoma izginejo. Veliko se dandanes govori o zakisanosti organizma … torej, če je vaš pH kisel, bo tako tudi vaše zdravje  in seveda obratno. Alkalno/bazično okolje, ki ga je potrebno vzdrževati, pomeni zdravje. :)
Z bioresonančno diagnostiko boste izvedeli, kaj vse bremeni vaše telo in kako se je najbolje prehranjevati vnaprej, katere dodatke k prehrani uživati, kako si pomagati z energetskimi vajami.

Bioresonanca sodi med metode, ki temeljijo na naravnih in fizikalnih zakonih ter spoznanjih kvantne fizike in biofizike.
Deluje po principu, da patološko nihanje spremeni, spreobrne v fiziološko, postavi zrcalno sliko nihanja. Fizikalni zakon pravi, da vsako nihanje, ne glede na amplitudo in frekvenco, pri obratni nastavitvi pripelje do svoje zrcalne slike in ga s tem zreducira na nič, kar pomeni, da lahko nihanje povsem zaustavimo.

Z bioresonančno metodo lahko po tem principu zmanjšamo alergije oz. jih lahko popolnoma odpravimo.
Tu pa niso samo alergije, pač pa tudi: težave zaradi povišanih glivic (kandida), bakterij in plesni, bolezni notranjih organov, astma, nevrodermitis, kožni izpuščaji in ostale težave s kožo, glavoboli, migrene, revmatična obolenja, bradavice, brazgotine, športne poškodbe, otekline, zlomi, udarnine, zvini, bolezni sklepov in okvare hrbtenice, menstrualne težave, cistitis, neplodnost, ginekološke težave, hormonsko neravnovesje, težave z očmi in slabšanjem vida, razstrupljanje telesa po operativnem posegu, po kuri antibiotikov, po cepljenju, nemir, nespečnost, razdražljivost, napetost, nezmožnost koncentracije, slab spomin, depresija, hiperaktivnost, odvisnost od kajenja, alkohola, sladkorja, hrane, geopatske in elektromagnetne obremenitve (nespečnost ali jutranja utrujenost).

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-53%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Terapevtska masaža po izbiri v studiu Kvadrus (60 min)

Izjemna terapevtska masaža!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Sproščujoča masaža obraza, vratu in dekolteja v salonu SkinLux

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!