SUPER CENA za paket Skoči v Velenje za 2 osebi v Hotelu Paka 4* v Velenju: 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni superior sobi + brezplačni transfer na Velenjsko plažo in po mestu Velenju z okolico z avtobusom "Lokalc" + wi-fi in brezplačni parkirni prostor!

Preživite krasen dopust v hotelu, ki je dobitnik številnih priznanj doma in v tujini. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Hotel Paka 4*, Velenje: poletni oddih
Hotel Paka 4*, Velenje: poletni oddih
Hotel Paka 4*, Velenje: poletni oddih
Hotel Paka 4*, Velenje: poletni oddih
99,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Skoči v Velenje in se razvajaj v mladem in modernem mestu, kjer najdeš za vsakega nekaj. Lahko se odpraviš na potep na bližnje hribe, se ohladiš v Velenjskem jezeru ali raziskuješ Velenje z okolico. Lahko se pa preprosto razvajaš v zasebnem wellnessu, z našo top kulinariko in  najboljšimi slaščicami v mestu.

Hotel Paka, Velenje, je sodoben mestni in poslovno – konferenčni hotel. Lociran je v samem središču mesta Velenja in predstavlja osrednje stičišče druženja meščanov. Ima 52 sob ter 6 konferenčnih prostorov opremljenih z vsemi tehničnimi sredstvi za izvajanje vseh oblik izobraževanja. S svojimi prostorskimi možnostmi in tehnično opremo omogoča odlično izvedbo seminarjev, simpozijev, konferenc. Ima tudi kavarno in lastno slaščičarno, znano po izvrstnih sladicah v širši regiji ter A’la carte restavracijo z odlično kulinarično ponudbo. V hotelu Paka so gostom za individualni najem na voljo štiri finske savne. V sklopu hotela se nahaja tudi varovana garažna hiša, kino, kozmetični salon, optika. Hotel Paka je dobitnik številnih priznanj doma in v tujini.

Restavracija Paka slovi po vrhunski kulinariki, ki nastaja pod vodstvom Chefa Igorja Stankoviča. Izbirate lahko med številnimi sezonsko prilagojenimi a'la carte jedmi, na voljo pa so tudi dnevna kosila v obliki samopostrežnega bifeja, sestavljena iz treh različnih menijev.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 18

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-55%
Rezerviranih 43

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Rezerviranih 19
-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Čiščenje zobnega kamna in svetovanje

Za lep nasmeh in zdravje ustne votline obiščite prenovljeno ambulanto Meldent!

-70%
Rezerviranih 3
-50%
Rezerviranih 2
NOVO

Medicinska pedikura za lepa in zdrava stopala

Vse, kar potrebujete za zdrava stopala! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi SPA pedikuro za 35 €!