Izvirno darilo ob koncu šolskega leta! - 55 % na personalizirano čokolado (100 g) CHOCEUR v 3 okusih po izbiri (mlečna, jagodna ali lešnikova)! Okrašen ovitek z rožo iz žaklovine ali bleščicami, z imenom učitelja/vzgojitelja, besedilom zahvale ter podpisom učenca! Poštnina je brezplačna!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

7,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
16,50 €
-55%
Prihranek:
9,00 €
 
 

Čokolada za vzgojiteljico/a oz. učiteljico/a je prisrčno in izvirno darilo ob koncu šolskega leta, ki je uporabno in lep spomin, saj s čokolado se lahko posladkajo ovitek pa shranijo za spomin.  Že od nekdaj je v navadi, da se ob koncu šolskega leta vzgojiteljicam/em oz. učiteljicam/em podari majhna pozornost, s katero učenec ali mali nadobudnež v vrtcu izrazijo hvaležnost in pokažejo, da cenijo delo in trud, ki ga učiteljice/vzgojiteljice vložijo v njihovo znanje, še posebej letos. Ljubka simpatične čokolada so prava izbira in darilo, ki bo razveselilo učiteljice/e ali vzgojiteljice/e!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!