- 50 % na protibolečinske obliže po izbiri: 4x hladilni obliži Kool`n`Soothe proti glavobolu ali 3x grelni obliži Kobayash proti bolečinam v hrbtu ali 3x grelni obliži Kobayashi proti menstrualnim bolečinam! Poštnina je brezplačna!

Obliži pomagajo pri migreni, glavobolu, povišani temperaturi ter lajšajo bolečine v predelu vratu, ramen in hrbta!

Protibolecinski obliži po izbiri!
Protibolecinski obliži po izbiri!
3,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
7,80 €
-50%
Prihranek:
3,90 €
 
 

Hladilni obliži KOOL`N`SOOTHE učinkovito pomagajo pri migreni, povišani temperaturi, glavobolu, izvinih itd. Hladilni gel v obliki tanke blazinice je namenjen takojšnjemu lajšanju vročinskih stanj in bolečine, ki nastane zaradi glavobola ali migrene.  Obliži imajo prijeten hladilni vonj po mentolu in sproščajo. Paket vsebuje 4 hladilne obliže, ki so pripravljeni za takojšnjo uporabo in jih enostavno prilepite na želeno mesto na čelo ali tilnik. Za sabo ne puščajo kakšnega lepila, njihov hladilni učinek pa traja 8 ur. Hladen bo brez shranjevanja v hladilniku!

KOBAYASHI grelni obliži lajšajo bolečine v predelu vratu, ramen in hrbta. Nudijo olajšanje do 10 ur, njihova prijetna toplota pa povečuje cirkulacijo, zmanjšuje zakrčenost in sprošča zategnjene in boleče mišice. Preprosti so za uporabo: vrečko odprete in obliž namestite na spodnje perilo. Toplotnih obližev nikoli polagajte neposredno na kožo, ampak le preko tekstila. Paket vsebuje 3 grelne obliže.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%
Super cena
NOVO

Nagrobna sveča s personaliziranim napisom!

Sveče lahko poljubno napolnite in prižgete v spomin bližnjim preminulim. Pri tej ponudbi lahko izberete druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!