- 53 % na Raster očala "Funny designs", ki pripomorejo k izboljšanju vida! Izbirate lahko med 6 različnimi modeli. Poštnina je brezplačna!

Raster očala pozitivno učinkujejo na izboljšanje vida in lahko v kombinaciji z vajami za oči trajno izboljšajo vid!

7,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
16,90 €
-53%
Prihranek:
9,00 €
 
 

Rster očala so zelo koristna novost, ki pripomorejo k izboljšanju vida in so namenjena ženskam in moškim, ki želijo svojim očem privoščiti prijetno razvajanje.

Raster očala lahko uporabljajo vsi, ki imajo očesno dioptrijo do +/- 3.5. Osebe z dioptrijo plus vadijo tako, da berejo, osebe z dioptrijo minus pa tako, da gledajo televizijo. Raster očala delujejo tako, da trenirajo očesne mišice do pravilnega delovanja. Običajna korekcijska očala z dioptrijo funkcionalnosti teh mišic ne popravljajo, ampak samo omogočajo boljši vid. Pri uporabi navadnih korekcijskih očal se torej vid ne izboljšuje, kvečjemu slabša. Redno nošenje Raster očal pa to slabšanje prepreči ali celo izboljša vid. Skrivnost rasterskih očal je v njihovih lečah, ki so sestavljene iz stotine majhnih luknjic. Odprtine v mreži očal zmanjšajo širino nepravilnega svetlobnega konusa zaradi refrakcijskih napak oči in zato povečajo stopnjo jasnostni vidnih zaznav. Oko se tako postavi v najboljšo pozicijo in s tem izostri sliko. Pri gledanju tudi premikamo oči od ene luknjice do druge, s čimer povečujemo gibljivost in moč mišič okoli očesa.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%
Super cena
NOVO

Nagrobna sveča s personaliziranim napisom!

Sveče lahko poljubno napolnite in prižgete v spomin bližnjim preminulim. Pri tej ponudbi lahko izberete druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!