61 % popusta na reliefni spominski medaljon American Heroes, spomin na 11. september 2001 - omejena serija! Plačajte 32,95 € za zbirateljski predmet z brezčasno vrednostjo, v vrednosti 84,50 €.

32,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
84,50 €
-61%
Prihranek:
51,55 €
 
 

Spominski medaljon za zbiratelje. Se še spomnite 11. septembra 2001? Kje ste bili, kaj ste počeli, ko ste izvedeli, kaj se je zgodilo? Ta katastrofa, ki je zaznamovala svet, je na nek način zaznamovala vsakogar od nas. "Kdor pozabi preteklost, je obsojen, da jo ponavlja" – George Santayana. Da tega trenutka ne bi nikoli pozabili in v poklon žrtvam, vam 1nadan tokrat ponuja čudovit reliefni spominski medaljon American Heroes omejene serije (le 20.000 za ves svet). Kupite ali podarite spominski medaljon American Heroes in dopolnite zbirko štirih medaljonov.

Medaljon American Heroes medaljon je namenjen v spomin na ljudi, ki so zaradi pomoči sočloveku preminuli v katastrofi 11. septembra 2001. Izkažimo solidarnost do množice ljudi, ki še vedno žalujejo za tragedijo. Ploščice medaljonov vsebujejo elektrolitsko nanesen sloj srebra (.764 %). Njihov visoko reliefen dizajn se močno loči od ozadja plošče kovanca. Posebna izdelava kovanca hkrati omogoča visoko odsevno kovinsko površino (vbočeni deli) in nesijočo mat površino reliefa odtisa (izbočeni deli).

Spominek z brezčasno vrednostjo, ki bo vsakemu zbiratelju veliko pomenil.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 2
Maribor, Slovenija

Prestižna sprostitvena masaža za 2 osebi v Mestu lepote

Preženite posledice stresa in si podarite popolno sprostitev z vrhunsko masažo!

Super cena
Oseb: 6
Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Moravske Toplice, Slovenija

2-urni zasebni najem wellnessa in solna terapija v Moravskih Toplicah

Preženite napetost in si zagotovite popolno sprostitev! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Lendava, Slovenija

Celodnevno kopanje v Thermal Resortu Lendava

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!